FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Surpriza pregătită de Costel Gâlcă jucătorilor săi la meciul cu Viitorul » Studiază fişa InStat în vestiar!

Imagine de duminică seară din vestiarul campioanei +1   FOTO
Imagine de duminică seară din vestiarul campioanei

Articol de - Publicat marti, 24 martie 2015 00:00 / Actualizat luni, 23 martie 2015 22:41

Steliştii au avut o surpriză din partea staffului tehnic înaintea meciului cu Viitorul, din Ghencea.

Cu o oră înaintea partidei din Ghencea cu echipa lui Hagi, în momentul în care au ajuns în vestiar, jucătorii campioanei au găsit alături de tricoul de joc o fişă personală cu datele InStat ale fiecăruia din ultimul meci jucat.

InStat este un sistem performant de monitorizare a jucătorilor, firmă cu care Steaua are contract de mai bine de trei ani. Fişa fiecărui fotbalist indică acţiunile reuşite dintr-un meci, pasele precise şi greşite, dar şi duelurile cîştigate. În plus, fişa realizată de firma rusă de monitorizare prezintă detaliat direcţia paselor unui jucător, dar şi zona de poziţionare în teren.

Metoda lui Gâlcă de a le oferi jucătorilor fişa personală spre studiu înaintea meciului este contestată de unii fotbalişti: "În loc să stea de vorbă cu fiecare jucător în parte despre ce are de făcut în meci, el printează o foaie A4 pe care fiecare trebuie să o interpreteze".

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (12)
andreicagogu
andreicagogu  •  25 Martie 2015, 22:52
Postat de tandd pe 24 Martie 2015, 10:28

daca a ajuns steaua sa stea in dodel iti poti da seama unde a ajuns echipa.Dodel e talentat asta e clar,dar precum iti spunea cineva mai jos el chiar nu intelege fotbalul,inteligenta nu-i permite.

domnilor suporteri, sunt stelist din 1955; le-am trait pe toate; am plecat la bucuresti , pentru steaua cu voie si fara voie; m-am legat de ei intr-o vreme cand am perceput extrem de simplu si sigur ca si ei se bucurau de prezenta noastra; asa am ajuns sa-i judec dupa cum discutau cu noi , nu dupa cum ii analizau niste pseudo; pasiune a nu ne-a tocit-o nimeni; asa am ajuns sa am de la ei o singura pretentie, asa cum am exprimat-o si intr-o emisiune "procesul etapei", si anume sa constat ca in fiecare meci , fiecare dintre ei sa iese de pe teren cu tricoul ud, indiferent daca castiga, ori ba; si dragi pseudo suporteri de azi, aflati ca in felul acesta am ajuns o familie, nu cu injur

liviuemil
liviuemil  •  24 Martie 2015, 23:36
Postat de tandd pe 24 Martie 2015, 10:28

daca a ajuns steaua sa stea in dodel iti poti da seama unde a ajuns echipa.Dodel e talentat asta e clar,dar precum iti spunea cineva mai jos el chiar nu intelege fotbalul,inteligenta nu-i permite.

Cum dra*cu se face ca toti desteptii s-au strins la zburataore si la jav*re????

superdorex
superdorex  •  24 Martie 2015, 12:29

Chipciu o fi citit-o?

Vezi toate comentariile (12)
Comentează