FOTBAL  »  Superliga  »  OŢELUL - FC BRAŞOV 1-1

VIDEO Marian Constantinescu vrea să devină cel mai bun marcator al sezonului: "Mă bat cu Kamil Bilinski pentru titlul de golgeter!"

Constantinescu înscrie foarte des, deși de obicei evoluează mijlocaș central sau în bandă
Constantinescu înscrie foarte des, deși de obicei evoluează mijlocaș central sau în bandă

Articol de - Publicat luni, 09 martie 2015 00:00 / Actualizat duminica, 08 martie 2015 23:21

Căpitanul "stegarilor", Marian Constantinescu, recunoaşte că îşi doreşte să devină principalul marcator al Ligii 1.

- Mariane, eşti pe locul 3, cu 10 reuşite, în topul golgeterilor, după Keşeru, care are 12, şi Bilinski, 11. Te gîndeşti la primul loc?
- Avînd în vedere că a plecat Keşeru, pot spune că orice este posibil. Pentru mine cel mai important e să jucăm şi la anul în prima ligă, dacă ies şi golgeter atunci chiar va fi un sezon perfect.

VIDEO: Vezi AICI golul lui Constantinescu marcat cu Oţelul!

- Care crezi că e principalul contracandidat?
- Cred că polonezul lui Dinamo, Kamil Bilinski. Este un vîrf extrem de periculos, genul care marchează din orice poziţie. Totuşi, are doar un gol peste mine, deci pot să-l depăşesc.

- Antrenorul vostru, Lokica, are un stil foarte defensiv. Este în defavoarea ta?
- Adevărul este că pune mare accent pe disciplina defensivă, dar nu ne-a zis niciodată să nu atacăm, pentru că pînă la urmă meciurile se cîştigă cu goluri marcate. Pînă acum sînt cît de cît mulţumit de evoluţia echipei, însă întotdeauna e loc de mai bine.

10 goluri în 20 de meciuri a marcat Constantinescu în acest sezon de Liga 1

"Începe o perioadă crucială pentru noi. Vom juca împotriva contracandidatelor la evitarea retrogradării şi trebuie să cîştigăm, cîte un punct pe meci nu va fi suficient" ( Marian Constantinescu, mijlocaş FC Braşov)

"După golul de la Galaţi m-am bucurat în stilul lui Ronaldo pentru fiul meu de acasă, care urmărea partida la tv. E o glumă a noastră" (Marian Constantinescu, mijlocaş FC Braşov)

"Sper să depăşim cît mai repede blocajul mental pe care-l acuză jucătorii mei şi să începem să cîştigăm. Salvarea e încă posibilă!" ( Florin Marin, antrenor Oţelul)

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează