INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  STUTTGART

VIDEO Salvat de gol! Alexandru Maxim era vizat de schimbare, deşi o ajutase pe Stuttgart să revină cu Frankfurt

Articol de - Publicat luni, 23 martie 2015 00:00 / Actualizat duminica, 22 martie 2015 20:56

”Tricolorul” pasase inteligent la golul egalizator şi decisiv la 2-1, dar abia reuşita sa din minutul 81 l-a convins pe Huub Stevens să renunţe la schimbare

Dacă mai exista vreo urmă de îndoială, sîmbătă s-a risipit definitiv. Antrenorul Stuttgartului, Huub Stevens, nu se numără printre fanii lui Alexandru Maxim. Deşi "tricolorul" contribuise la revenirea şvabilor în meciul cu Eintracht, de la 0-1 la 2-1 în 3 minute (63-66), tabloidul Bild a dezvăluit că olandezul se pregătea să-l înlocuiască.

Click aici pentru VIDEO!

Sclipirile lui Maxim, între care un assist, şi faptul că meciul era încă pe muchie păreau să nu conteze. Stevens intenţiona să mizeze în continuare pe Marvin Wanitzek, 21 de ani, un no name de la echipa secundă a şvabilor. Dar a venit minutul 81, moment în care "tricolorul", servit impecabil de Kostici, a reluat balonul în plasă din careul mic, pentru 3-1. Iar antrenorul a renunţat la mutarea plănuită.

Pînă la urmă, bine a făcut. Fiindcă n-a trecut mult şi mijlocaşul de 24 de ani i-a dovedit că pe el se poate conta şi-n defensivă. La o minge înaltă în careul şvabilor, tocmai Maxim a respins cu capul de pe linia porţii!

CIFRELE LUI ALEX
Minute jucate: 90
Goluri: 1
Pase decisive: 1
Contacte cu mingea: 69 (cele mai multe de la VfB)
Distanţă parcursă: 11,93 km
Pase/reuşite: 44/37
Dueluri cîştigate: 42%

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
alb_rosu_in_vn
alb_rosu_in_vn  •  23 Martie 2015, 16:16

Maxim a facut intr-adevar un meci bun (gol, pasa de gol, contributie la primul gol, plus gol salvat de pe linia portii), in doar o repriza. Ar trebui sa aiba insa mai multa constanta, sa joace bine cateva meciuri la rand, nu doar unul intr-un campionat.

balauru48
balauru48  •  23 Martie 2015, 14:45
Postat de dash.berlin pe 23 Martie 2015, 09:15

Stevens ar trebui sa-l foloseasca titular meci de meci ... dar se vede ca nu-l prea are la suflet. Daca meciul viitor il uita pe banca(asa cum face de obicei dupa ce-l foloseste titular in meciul precedent)inseamna ca n-are nimic in cap .

maxim a fost titular ultimele 4 meciuri, fara sa fie inlocuit! inca o data dovedesti cat esti de idiot! idiotul gesepeului...

agentul0007
agentul0007  •  23 Martie 2015, 10:13

daca as fi in locul lui maxim as pleca de la echipa in vara daca ramane acest antrenor

Vezi toate comentariile (6)
Comentează