INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  RAPID

3 povești incredibile cu Mario Balotelli, noua țintă a Rapidului: „Poftim 2000 de euro, sari cu scuterul în mare”

Mario Balotelli, foto: Imago
Mario Balotelli, foto: Imago

Articol de - Publicat sambata, 13 mai 2023 11:02 / Actualizat sambata, 13 mai 2023 11:17

Italianul Mario Balotelli, unul dintre cei mai extravaganți jucători trecuți pe la echipe imense precum Inter Milano, Liverpool sau Manchester City, ar fi dorit de Rapidul lui Adrian Mutu. 

În vârstă de 32 de ani, Balotelli a fost protagonistul unor momente epocale. Mai mulți antrenori s-au plâns de stilul său nonconformist, precum și de personalitatea sa imprevizibilă. Iată câteva dintre poveștile cu atacantul care evoluează în prezent pentru Sion. 

FCSB câștigă o avere după meciul cu CFR Cluj » Ce calcule își face Gigi Becali
FCSB - CFR CLUJ
FCSB câștigă o avere după meciul cu CFR Cluj » Ce calcule își face Gigi Becali

Mario Balotelli i-a dat 2.000 de euro unui barman doar ca să sară în mare cu scuterul!

În 2019, când de-abia s-a despărțit de Olympique Marseille, Mario Balotelli a arătat că a rămas la fel de imatur ca în adolescență. Aflat la Napoli, atacantul italian l-a provocat pe un barman: „Dacă plonjezi cu scuterul în mare, îți dau două mii de euro”. Apoi, și-a aprins o țigară, fiind, de altfel, recunoscut pentru pasiunea sa pentru tutun. 

Mancini, care i-a fost antrenor la Manchester City, chiar a răbufnit pentru Sky Sports: „Ştiu că fumează, nu sunt de acord cu asta, dar nu sunt părintele lui să îl cert. Dacă ar fi fost copilul meu, l-aş fi bătut la fund. I-am spus că mi-ar plăcea să renunţe, că sunt împotriva fumatului, dar sunt jucători şi aici, în Anglia, şi în Italia, care fumează. Nu cred că fumează mult, poate 5-6 ţigări pe zi".

Jose Mourinho: „Acum mi se pare amuzant ce mi-a spus, dar atunci n-am luat-o așa”

Jose Mourinho a povestit un nou episod marca Balotelli. Antrenorul l-a avut elev pe atacant la Inter Milano şi a fost martor la mai multe întâmplări amuzante care l-au avut protagonist pe fotbalist. 

„I-am zis să fie sîmbătă la ora 14 la mine la birou pentru o întrevedere şi n-a venit. L-am sunat şi mi-a spus că e la calificările de la Formula 1. I-am zis «Mario, trebuie sa vii la mine la birou!» şi răspunsul lui m-a şocat: «Putem să ne vedem la tine la birou în orice altă zi, Formula 1 în Italia e doar o dată pe an!».

A fost o situaţie amuzantă, deşi la momentul respectiv nu o vedeam aşa. N-am râs deloc atunci, dar după câteva zile mi-am dat seama cât de naiv e şi m-am amuzat, iar acum îmi amintesc cu drag de acel episod", a spus Mourinho pentru BT Sport.

„Mario, te rog, nu lua roşu! A ieșit de la cabine și imediat a luat roșu"

Mou a mai povestit în trecut un episod cu Balotelli: 

„În 2009, la un meci jucat de Inter la Kazan, îl aveam disponibil doar pe Mario în atac, restul erau accidentaţi. Am încercat să-i explic că meciul e vital pentru Liga Campionilor şi că nu trebuie să facă nici o prostie. A luat un galben chiar înainte de pauză, iar la vestiare i-am atras din nou atenţia, am vorbit aproape numai cu el în cele 15 minute. «Dacă te provoacă, nu riposta, te rog!»". Revenit de la cabine, "Balo" a fost eliminat în minutul 46 .

Citește și: 

Barcelona, aproape să-i dea o lovitură dură lui Guardiola » Catalanii transferă un jucător exponențial al lui City

Guardiola, dat peste cap de Eurovision: „Sincer, nu înțeleg situația”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
BindenDanDat
BindenDanDat  •  13 Mai 2023, 13:30
Postat de valihaita pe 13 Mai 2023, 11:53

Mutu a declarat ca n-a auzit de transferul lui Balotelli la Rapid !

Pai cine il ia in seamă oe Mutu?

fibra
fibra  •  13 Mai 2023, 13:13

De acum pana incepe viitorul campionat o sa tot inventati chiar daca penibilul asta nu va veni.

Hcm27
Hcm27  •  13 Mai 2023, 12:01
Postat de tristan pe 13 Mai 2023, 11:34

Nu cred ca unul ca el poate ajuta Rapidul..pt ca daca el nu poate sa respecte antrenori ca Mourinho sau Mancini, nu cred ca va respeca nici un club ca si Rapidul

Lasă ca-l ajuta pe Dl Sucu prin Centrul Vechi!O sa-l rupă în doua și trebuie înlocuit mobilierul!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează