INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  UCRAINA

A atins suta! » Lucescu, aproape să-l vîndă pe Mhitarian la Liverpool pentru 25 de milioane

Mhitarian (stînga), 24 de ani, într-un duel cîştigat în faţa lui Ramires, mijlocaşul lui Chelsea // Foto: Reuters
Mhitarian (stînga), 24 de ani, într-un duel cîştigat în faţa lui Ramires, mijlocaşul lui Chelsea // Foto: Reuters

Articol de - Publicat duminica, 16 iunie 2013 00:00 / Actualizat sambata, 15 iunie 2013 19:31

Dacă şi acest transfer se realizează, Şahtior va rămîne cu 100 de milioane de euro într-un an după plecările a 3 jucători: Willian, Fernandinho, Mhitarian.

Şahtior e deja în cantonament, la hotelul Stanglwirt din Going (o staţiune montană la 8,5 km de Kitzbuhel, în Tirolul austriac), dar Mircea Lucescu ar putea pierde încă un jucător.

După Fernandinho, transferat la Man. City pentru 40 de milioane de euro, Henrik Mhitarian este foarte aproape de a semna cu un club mare din Premier League: Liverpool ar plăti 25 de milioane pentru armeanul considerat drept unul dintre cei mai în formă mijlocaşi europeni.

25 de milioane Mhitarian, 40 Fernandinho pe 6 iunie, plus 35 Willian pe 31 ianuarie ( Anji Mahacikala). În total, Şahtior a vîndut în 2013 de 100 de milioane jucători pe care a plătit (împreună) 29,5 milioane!

29 de goluri a marcat Mhitarian sezonul trecut în 42 de meciuri jucate la Şahtior în toate competiţiile

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
thumbzilla..
thumbzilla..  •  16 Iunie 2013, 13:24

asta inseamna management de succes.de aia lucescu este curtat de multe cluburi mari din europa.bravo!

old_shatterhand
old_shatterhand  •  16 Iunie 2013, 10:25
Postat de andreiutzzu pe 16 Iunie 2013, 10:04

25 mi se pare cam putin ... E un jucator bun si nu cred ca o sa il vanda doar de dragul de al vinde .. Fara 35-40 nu cred ca va pleca ...

Sunt mai multi factori pe care se bazeaza pretul.40 sau luat pe Fernandinho pentru ca e brazilian.Armeanul a marcat intradevar o caruta de goluri, insa de curiozitate m-am uitat dupa el pe youtube cand am aflat ca Liverpool e interesata de el.Mi-a placut ca tine bine de minge ,paseaza bine si are viteza..e timpul de jucator foarte mobil...nu am vazut prea multe driblinguri , nu e tipul lui Suarez de ex care ia mingea si incepe sa dribleze toata echipa adversa., iar golurile...cred ca 50% erau cu poarta goala din 3 m..doar o impingea in poarta.Si daca tot spuneam de Suarez..cand a venit a facut 26 de milioane si marca in Olanda cate 6-7 goluri pe meci.

andreiutzzu
andreiutzzu  •  16 Iunie 2013, 10:04

25 mi se pare cam putin ... E un jucator bun si nu cred ca o sa il vanda doar de dragul de al vinde .. Fara 35-40 nu cred ca va pleca ...

Vezi toate comentariile (5)
Comentează