INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CORONAVIRUS

FAKE NEWS cu Cristiano Ronaldo, rostogolit și în Marca: nu își transformă hotelurile în spitale pentru bolnavii de COVID-19

Articol de GSP - Publicat duminica, 15 martie 2020 09:37

Marca a scos de pe site articolul preluat inițial și de GSP.ro, în care scria că portughezul Cristiano Ronaldo și-ar fi oferit hotelurile pentru a folosi drept spații de găzduire pentru bolnavii de coronavirus.

Cristiano Ronaldo se află în Madeira, acolo unde are grijă de mama lui, care a suferit un atac cerebral, și unde s-a izolat de pandemia de coronavirus.

Marca a scris dimineață că  atacantul portughez al lui Juventus ar fi decis ca hotelurile sale să fie transformate în spitale pentru bolnavii care suferă de COVID-19. Mai mult, acesta ar fi fost cel care va achita salariile medicilor și tuturor celor care vor lucra acolo. Sursa articolului? Paula Carvalho, responsabila pentru educație și formare în Portugalia. În țara natală, Ronaldo deține două hoteluri, unul în Lisabona și unul în Funchal. 

De fapt, nu s-a pus problema de așa ceva. Astfel, la câteva ore după anunț, a apărut o dezmințire pe site-urile portugheze. Marca a scos știrea de pe site. 

170 de cazuride coronavirus sunt în Portugalia. Primele au apărut pe 2 martie, în Porto

„Lumea trece printr-un moment foarte dificil care necesită grijă și atenție sporită din partea tuturor. Vă vorbesc astăzi nu din ipostaza de fotbalist, ci ca fiu, tată, om îngrijorat de ultimele evenimente ce afectează lumea întreagă. Este important ca toți să ținem cont de sfaturile Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii și ale autorităţilor guvernamentale despre cum putem gestiona această situaţie. Protejarea vieților oamenilor trebuie să fie mai presus de alte interese. Vreau să transmit gândurile mele tuturor celor care au pierdut pe cineva apropiat, solidaritatea mea celor care se luptă cu acest virus, precum coechipierul meu, Daniele Rugani, și sprijinul meu continuu pentru profesioniştii extraordinari din domeniul medical, care îşi pun viețile în pericol pentru a le salva pe ale celorlalți.”
 Cristiano Ronaldo pe 13 martie

Juventus afectată de coronavirus 

Daniele Rugani (25 de ani), fotbalist la Juventus Torino, a fost depistat pozitiv cu virusul Covid 19. Acesta a fost primul jucător important care a luat coronavirus. 

Vezi și:

Așa să tot stai în carantină! Cristiano Ronaldo s-a autoizolat alături de iubita sa într-o vilă spectaculoasă

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
cornelconasu
cornelconasu  •  15 Martie 2020, 11:21

*** nu face și el așa ?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

satyricon
satyricon  •  15 Martie 2020, 11:11
Postat de Razvan Claudiu pe 15 Martie 2020, 10:37

Oare miliardarii nostri au auzit? Tiriac, Copos, Becali. etc...Ceva solidaritate?

S-au băgat prin gauri, s-au dat la fund. După ce va trece valul, vor ieși se vor bate cu pumnii în piept cât de curajoși și generoși au fost ei, vor găsi ei vreun motiv pentru asta.

rikiriki365
rikiriki365  •  15 Martie 2020, 11:05

CR7 este un caracter urias si un fotbalist pe masura, chiar daca pare arogant pe terenul de fotbal. Am urmarit cateva reportaje cu el in afara terenului de joc si se comporta admirabil, nu a uitat prin ce-a trecut in copilarie. Un comportament salutar.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează