INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REACŢIE

A venit rîndul lui Ibrahimovici » Materazzi: ”Ibra îi insulta pe toţi colegii”

FOTO: AP
FOTO: AP

Articol de - Publicat marti, 22 ianuarie 2013 00:00 / Actualizat marti, 22 ianuarie 2013 20:56

Fostul fotbalist Marco Materazzi l-a criticat pe suedezul Ibrahimovici, într-un interviu acordat pentru France Football. Cei doi au fost colegi la Inter în perioada 2006-2009.

Italianul explică de ce Zlatan nu va ajunge niciodată precum Messi sau Ronaldo: ”Cînd un coleg are probleme trebuie să îl ajuţi, nu să îl desfiinţezi. Acesta e marelui lui defect. O echipă nu înseamnă un singur jucător. Din cauza asta nu va ajunge să fie un Messi sau un Ronaldo”.

Materazzi a recunoscut că sudezeul nu se ferea să critice niciun coleg din vestiar: ”Ibra îi insulta pe toţi colegii. S-a întîmplat de multe ori, inclusiv pe mine m-a insultat, dar nu m-a afectat comportamentul lui pentru că eram un fotbalist cu experienţă. Pentru el lucrurile sînt aşa simple şi nu permite nimănui să greşească. Nu se poate ca el să nu fi greşit niciodată”.

Chiar dacă îi critică dur comportamentul lui Ibrahimovici, Materazzi recunoaşte valoarea suedezului: ”Este unul dintre cei mai buni fotbalişti alături de care am jucat şi unul dintre cei mai buni cinci jucători din lume”, a declarat italianul pentru France Football.

„Urmează producții de un mare impact, participă și el ...” » Soția unui fost star de la PSG, decizie controversată: „Planul e un milion de dolari în 6 luni”

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (11)
danieliorga2000
danieliorga2000  •  23 Ianuarie 2013, 12:20
Postat de steaua88 pe 23 Ianuarie 2013, 11:46

Cu ce este Ibra un frustrat omule ? A iesit in presa cu declaratii ca Messi ar fi un nimic sau ce ? Ibrahimovici este un geniu al fotbalului care nu poate fi contestat.

Genul de fotbalist care cu adversari puternici si in meciuri oficiale nu face nimic,dar cu Foresta sau Petrolul Berca da 7 goluri.

steaua88
steaua88  •  23 Ianuarie 2013, 11:46
Postat de spivak pe 22 Ianuarie 2013, 23:16

Ibrahimovic e un frustrat care nu suportă superioritatea absolută a lui Messi. Ar vrea să fie el cel mai bun, dar uite că nu poate. Oricât i-ar fi ciocul de mare, ca fotbalist o să fie mereu mai mic decât Leo.

Cu ce este Ibra un frustrat omule ? A iesit in presa cu declaratii ca Messi ar fi un nimic sau ce ? Ibrahimovici este un geniu al fotbalului care nu poate fi contestat.

phoneme
phoneme  •  23 Ianuarie 2013, 09:27

@ Diana Neacu, ce zici tu aici: "Acesta e marelui lui defect"? Scrii 10 randuri, si n-ai timp sa faci o afurisita de corectura?

Vezi toate comentariile (11)
Comentează