INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LIGUE 1

Accident stupid în Ligue 1! S-a răsturnat cu un buggy și riscă să nu-și mai poată folosi mâna stângă: „E pe morfină”

Articol de - Publicat luni, 01 iunie 2020 10:02

Mijlocașul algerian al lui Dijon, Yassine Benzia, 25 de ani, a fost operat de urgență. „E pe morfină și va mai rămâne internat”, a anunțat președintele clubului, Olivier Delcourt

Cariera unui jucător de la Dijon e în pericol după un accident stupid. Ceea ce trebuia să fie doar o distracție s-a transformat în dramă pentru Yassine Benzia. Mijlocașul de 25 de ani s-a răsturnat cu un buggy, rănindu-se grav. Algerianul a ajuns de urgență la spital, unde a suferit o intervenție chirurgicală duminică, dar riscă să nu-și mai poată folosi mâna stângă, conform presei franceze.

Plimbat în Turcia și Grecia

„Yassine este pe morfină și va mai rămâne internat câteva zile", e singurul anunț făcut de Olivier Delcourt, președintele clubului. 

Accident stupid în Ligue 1! S-a răsturnat cu un buggy și riscă să nu-și mai poată folosi mâna stângă: „E pe morfină”

Benzia revenise în ianuarie de la Olympiakos, unde fusese șase luni împrumutat de Lille și s-a mutat în 2020 la Dijon, pentru care a jucat 202 de minute în patru meciuri, ultima oară pe 15 februarie. Sezonul trecut, algerianul a fost împrumutat la Fenerbahce. 

1.000.000 de euroa plătit Lille pentru Benzia, în 2005, către Lyon

Citește mai multe știri din fotbalul internațional: 

Messi, afectat emoțional de pandemie: „Simt o frustrare enormă!” » Ce l-a durut cel mai mult

Sancho și Hakimi, starurile de 170 de milioane de euro ale lui Dortmund, gest în memoria lui George Floyd

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează