INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GERMANIA

Acuzații grave la adresa Federației germane: „Suntem doar niște marionete”

Sören Bertram
Sören Bertram

Articol de - Publicat sambata, 09 mai 2020 18:15

Sören Bertram, de la FC Magdeburg, e al doilea jucător care se revoltă public împoriva deciziei de a se relua campionatului: ”Ne putem îmbolnăvi”. Înaintea lui protestase un fotbalist de la FC Köln.

Bucuria reluării sezonului în Germania n-o împărtășesc chiar toți jucătorii. Mijlocașul lui FC Magdeburg, Sören Bertram, a ieșit în față și a spus că-i e teamă atâta vreme cât exită pericolul de a se infecta cu noul coronavirus. 

„Mi-e teamă, ăsta-i adevărul. Pericolul este mare, fiindcă pe teren sunt multe dueluri pentru balon, multe contacte fizice. Nu suntem pregătiți psihic, infectarea ne poate provoca probleme pe viață la plămâni", a comentat Bertram, care dă vina pe Federație (DFB). 

„DFB vrea neapărat să jucăm. Dar noi, fotbaliștii, nu suntem întrebați dacă vrem. Suntem doar niște marionete", spune mijlocașul echipei de liga a treia. Magdeburg va reveni în competiție pe 26 mai. 

Înaintea lui Sören Bertram s-a plâns jucătorul lui FC Köln, Birger Verstraete. După ce un coechipier și un fizioterapeut care-l tratase au fost testați pozitiv, mijlocașul danez a dezvăluit că-i e teamă să nu se infecteze. 

„N-aș vrea să merg acasă și să-i transmit virusul iubitei mele, care-i bolnavă de inimă. Riscul, în ceea ce o privește, e foarte mare. Ar putea să-și piardă viața", a spus Verstraete, chemat apoi la ordine de club.

Manuel Neuer s-a despărțit de soție și s-a refugiat în brațele unei handbaliste de 19 ani

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează