INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ARABIA SAUDITĂ

VIDEO „N-am văzut așa ceva în viața mea!” » Val de reacții după ce Cristiano Ronaldo a fost blocat în cel mai spectaculos mod posibil

Ali Al Boleahi a respins într-un mod uluitor
Ali Al Boleahi a respins într-un mod uluitor

Articol de - Publicat duminica, 13 august 2023 15:05 / Actualizat duminica, 13 august 2023 15:13

Al Nassr a cucerit Cupa Campionilor Cluburilor Arabe, 2-1 cu Al Hilal în ultimul act. Cea mai spectaculoasă fază a meciului i-a avut în prim-plan pe Cristiano Ronaldo și pe Ali Al Boleahi, stoper al albaștrilor.

Al Hilal a condus-o pe Al Nassr începând din minutul 51, atunci când Michel a înscris din centrarea lui Malcom. Cristiano Ronaldo a egalat în minutul 74 și a dus meciul în prelungiri, acolo unde a avut loc o intervenție uluitoare.

În minutul 92, Cristiano Ronaldo, aflat undeva la 8-9 metri de poartă, a fost servit de un coechipier. Portughezul a reluat din prima, cu piciorul stâng, și l-a bătut pe portarul lui Al Hilal.

S-a fotografiat cu Ronaldo după meciul direct, apoi i-a scandalizat pe fani prin ce a scris: „Lipsit de respect!”
CONTROVERSĂ
S-a fotografiat cu Ronaldo după meciul direct, apoi i-a scandalizat pe fani prin ce a scris: „Lipsit de respect!”

VIDEO: Cristiano Ronaldo, blocat uluitor în finala Cupei Campionilor Cluburilor Arabe

Doar o intervenție fabuloasă a unuia dintre stoperii albaștri, Ali Al Boleahi, a făcut ca scorul să rămână 1-1. Sauditul a plonjat și a respins incredibil, de pe linia porții. Balonul a trecut peste poartă și Al Nassr s-a ales doar cu un corner.

Intervenția acrobatică a jucătorului de la Al Hilal a început să circule pe rețelele de socializare, unde a adunat milioane de vizualizări și zeci de mii de comentarii.

Cea mai spectaculoasă respingere de pe linia porții pe care am văzut-o vreodată”, „N-am mai văzut așa ceva în viața mea” și „E pur și simplu nebunesc” sunt doar câteva dintre reacțiile microbiștilor.

Dacă în minutul 92 nu a avut succes, Ronaldo a înscris al doilea gol șase minute mai târziu. Scorul final a fost 2-1 în favoarea lui Al Nassr, care a cucerit astfel primul trofeu de la transferul portughezului.

Citește și:

L'Equipe: Al-Khelaifi a intrat în vestiarul lui PSG și a anunțat decizia finală în cazul lui Mbappe

Ce a postat Georgina Rodriguez pe Instagram după ce Cristiano Ronaldo a câștigat primul trofeu în Arabia

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (2)
corectorul
corectorul  •  13 August 2023, 17:23

Inteleg ce spui si ti dau dreptate, eu personal nu mai sunt interesat de cum mai joaca acesti doi mari fotbalisti de cand s au retras din fotbalul competitiv (desi ii respect pe amandoi, optand subiectiv pt Ronaldo). Dar sunt multi alti fotbalisti care, desi activeaza in continuare in fotbalul competitiv (european), nu mai prezinta interes mai mult decat cei doi in discutie.

thiamarcos
thiamarcos  •  13 August 2023, 15:33

E prima data cand intru pe un articol despre Ronaldo de cand s-a dus la arabi desi am vazut multe titluri pe gsp despre el si despre ce face la arabi. Am intrat doar ca sa pun o intrebare, sincera, fara intentii rele: mai exista cineva in Europa, in afara de portughezi, caruia sa-i mai pese de ce mai face Ronaldo la arabi? (p.s. - intrebarea asta e valabila si pentru cei care nu sunt argentinieni, in cazul lui Messi, care nu mai joaca fotbal ci soccer).Voi, frati europeni, mai sunteti interesati de astia doi?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează