INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

FOTO Alexia Putellas a primit Balonul de Aur la fotbal feminin. Tânăra s-a făcut remarcată și în afara terenului

Alexia Putellas, Foto: Imago Images
Alexia Putellas, Foto: Imago Images

Articol de GSP - Publicat joi, 20 octombrie 2022 10:50 / Actualizat vineri, 21 octombrie 2022 09:51

După succesul din 2021, Alexia Putellas a primit din nou Balonul de Aur pentru cea mai bună fotbalistă și a devenit astfel prima femeie din istorie care cucerește cel mai important trofeu individual de două ori consecutiv.

Alexia a câștigat campionatul cu Barcelona și a jucat finala Champions League, unde a fost cea mai bună marcatoare, cu 11 goluri.

+8 FOTO

Alexia Putellas a primit Balonul de Aur la fotbal feminin

Mijlocașul în vârstă de 28 de ani a obținut premiul, deși a ratat Euro 2022 din cauza unei accidentări la ligamentul încrucișat de la genunchiul stâng.

Prin cucerirea acestui trofeu, căpitanul Barcelonei a depășit-o pe Beth Mead, care a câștigat primul titlu european din istorie cu naționala Angliei! Mead s-a clasat pe locul al doilea, iar australianca Sam Kerr, vedeta lui Chelsea, a ocupat poziția a treia.

Alexia e în plin proces de recuperare după accidentarea suferită. Ea trage tare la antreanamente pentru a reveni cât mai curând pe gazon.

Alexia Putellas, apariție strălucitoare la Gala Balonului de Aur

Alexia a avut una dintre cele mai apreciate apariții la Gala decernării Balonului de Aur. Iberica a ales o rochie neagră, lungă, cu care a atras toate privirile.

Tânăra s-a arătat emoționată şi fericită, la ceremonie, afirmând „madre mia”(n.r.- mama mea), în momentul în care și-a început discursul.

Sunt foarte fericită să mă întorc aici. În urmă cu un an, am reușit să câștig acest premiu și asta m-a împins să vreau să devin și mai bună. Fără colegele mele, acest lucru nu ar fi fost posibil. Vreau să mulțumesc și staff-ului tehnic și antrenorului. Le mulțumesc tuturor celor implicați în club”, a spus Alexia Putellas luni seară.

Citește și:

Cum a fost convins un fotbalist francez să lase Elveția pentru România

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (8)
goyim
goyim  •  20 Octombrie 2022, 20:29

ce prosteala ieftina

goyim
goyim  •  20 Octombrie 2022, 20:28

lol

losfer
losfer  •  20 Octombrie 2022, 13:28

Dacă ești sportivă dar articolele despre tine n-au galerie de 20+ poze cu tine făcând orice în afară de sport, ești cu adevărat sportivă?

Vezi toate comentariile (8)
Comentează