INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CHELSEA

Ancelotti: "Alerg dezbrăcat prin zăpadă dacă Chelsea mai aduce vreun atacant!" :)

Articol de GSP - Publicat sambata, 26 decembrie 2009 00:00

Antrenorul lui Chelsea, Carlo Ancelotti, a afirmat că echipa sa nu va achiziţiona niciun atacant în perioada de transferuri din luna ianuarie, informează Sky Sports.

Presa din Anglia scrie că Ancelotti şi l-ar dori la echipă pe Sergio Aguero, de la Atletico Madrid, mai ales că Didier Drogba, Michael Essien, John Obi Mikel şi Salomon Kalou vor evolua în luna ianuarie la Cupa Africii pe Naţiuni.

"Eu spun mereu numai adevărul, nu vom transfera niciun atacant. Alerg dezbrăcat prin zăpadă dacă vom face aşa ceva. Am încredere în Fabio Borini şi Daniel Sturridge, nu avem nevoie de alţi jucători. Ei vor avea posibilitatea ca în luna ianuarie să-şi demonstreze valoarea. Singura lor problemă este că sunt tineri, dar trebuie să şi joace. Nu cred că reprezintă un risc", a spus Ancelotti.

"Sturridge a avut probleme cu accidentările şi şi-a pierdut încrederea pentru că îi avea ca adversari pe Drogba şi Anelka", a adăugat tehnicianul.

Chelsea Londra se află pe primul loc în campionat, cu 41 de puncte după 18 etape.

NewsIn

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează