INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Ange Postecoglou a făcut marele anunț în privința lui Drăgușin: „Hai să eliminăm suspansul! Radu va juca titular mâine”

Radu Drăgușin a jucat 51 de minute duminică, la Aston Villa - Tottenham 0-4 Foto: Imago
Radu Drăgușin a jucat 51 de minute duminică, la Aston Villa - Tottenham 0-4 Foto: Imago

Articol de - Publicat vineri, 15 martie 2024 16:31 / Actualizat vineri, 15 martie 2024 16:55

Radu Drăgușin (22 de ani) a primit o veste excelentă din partea managerului lui Tottenham, înaintea derbyului cu Fulham, de sâmbătă seară. Ange Postecoglou a spus la conferința de presă că nu există dubii asupra celui care-l va înlocui pe Micky van de Ven pe „Craven Cottage”. Va fi prima apariție în formula de start pentru internaționalul român.

În sfârșit, a venit și rândul lui Radu Drăgușin să debuteze ca titular în Premier League. Profitând de accidentarea lui Micky van de Ven în duelul cu Aston Villa (4-0), fundașul central român este sigur acum că va face cuplu la Tottenham cu Cristian Romero din primul minut al derbyului londonez cu Fulham, programat sâmbătă seară de la 19:30.

A jucat la două echipe din România și a rămas șocat de ceea ce a trăit în Superliga: „Trebuie să treci cu adevărat prin asta pentru a înțelege ce se întâmplă! Fotbalul din România e condus aproape ca o mafie!”
SUA
A jucat la două echipe din România și a rămas șocat de ceea ce a trăit în Superliga: „Trebuie să treci cu adevărat prin asta pentru a înțelege ce se întâmplă! Fotbalul din România e condus aproape ca o mafie!”

Anunțul oficial a fost făcut la conferința de presă de astăzi chiar de Ange Postecoglou, declarația fiind imediat postată și pe site-ul oficial al lui The Spurs. „Hai să eliminăm suspansul! Radu va juca titular mâine”, a spus ferm managerul australian, preîntâmpinând întrebarea ziariștilor englezi. Pe „Craven Cottage", Radu Drăgușin poate să bifeze cel mai lung meci la Tottenham.

Radu a trebuit să aibă răbdare pentru a i se ivi șansa, Micky și Cristian fiind excepționali și având de jucat doar un meci pe săptămână. Spun că s-a descurcat bine la ultima sa apariție. Cred că ne poate aduce ceva diferit"
Ange Postecoglou, manager Tottenham

Nu a dat un termen clar pentru revenirea lui Van de Ven

Drăgușin l-a substituit în etapa trecută, în deplasarea de la Birmingham cu Aston Villa, pe Van de Ven, imediat după pauză și a adunat atunci 51 de minute cu tot cu prelungiri, după cele trei apariții episodice în care abia dacă a bifat o jumătate de ceas cu tot cu prelungiri. Păstrarea poziției de titular la The Spurs depinde de timpul necesar pentru refacerea lui Micky de pe urma leziunii musculare.

„Micky este singurul indisponibil de săptămâna trecută. Pot să vă spun că accidentarea sa nu este la fel de gravă ca ultima și e probabil că a ieșit de pe teren la momentul potrivit, pentru a nu risca ceva mai rău.

Va lipsi mâine, dar, datorită pauza internaționale pentru meciurile interțări, suntem destul de încrezători că nu va mai lipsi prea mult". Jucătorul din Țările de Jos a absentat două luni din noiembrie, după ce a suferit o accidentare la tendon în timpul înfrângerii de acasă cu Chelsea (1-4).

VIDEO Premier GSP » Sfaturile lui Costel Pantilimon pentru Radu Drăgușin: „Standardele sunt foarte ridicate în Premier League, trebuie să aibă răbdare”

Citește și alte știri de fotbal internațional:

Șansă nesperată pentru Radu Drăgușin. Ar putea debuta în Champions League alături de Tottenham
ANGLIA
Șansă nesperată pentru Radu Drăgușin. Ar putea debuta în Champions League alături de Tottenham
Scandal la o adversară a României din grupa de la Euro 2024. Conflictul se agravează: „Este un mincinos!”
BELGIA
Scandal la o adversară a României din grupa de la Euro 2024. Conflictul se agravează: „Este un mincinos!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
tase67
tase67  •  16 Martie 2024, 07:16

Intii vreau sa ii raspund papagalului astuia Medvedev care spune ca Romania nu este o natiune. Rusia nu exista in Liga Natiunilor din vina celor ca el si apropiatii lui, Romania este si va fi in liga natiunilor pentru ca dupa 5 decenii sintem eliberati de sechelele acelui sistem de turnatori nemernici si criminali.Si sintem infipti bine ca natiune pe acest teritoriu care conteaza pina departe, peste ocean, si semnul care s-a aratat, semnul remasterii natiunii romane a fost nationala lui Laca, acel Romania-URSS la Campionatul Mondial 1990 a fost sec si Superb, 2-0. Vreau ca Radu sa fie motivat, sa inteleaga istoria acestei natiuni care a fost, este si va fi si aceasta natiune nebuna, fotbalistica, am batut chiar Anglia, de multe ori, eliminind-o de la turnee majore, hai Radu, sa ii aratam acestui Medvedev ce inseamna Romania, fotbalistica, fotbalul este si va fi un simbol frumos, pe care creste spiritul liber al natiunilor, ale acelora care sint sanatoase la cap. Hai Radu, hai Romania, si natiunea Romana

VardyParty
VardyParty  •  15 Martie 2024, 18:02

Bastenitos, acum ca am reintrat in pielea mea si ca - mai ales - nu mai 3buie sa ne ținem respirația vis-a-vis de ce va face Dragos pe banca, hai la un Phaal, băiatule! Merge o tura?

BindenDanDat
BindenDanDat  •  15 Martie 2024, 17:12

GATA! Motiv de Breaking News!!! pam-pam!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează