INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  EVENIMENT PE WEMBLEY

Anglia lansează prima finală digitală

Articol de - Publicat marti, 23 februarie 2010 00:00

Fanilor englezi li se pregăteşte o frumoasă surpriză duminică. Partida Manchester Utd - Aston Villa va intra în istorie ca prima finală a Cupei Ligii la care spectatorii vor putea avea un rol activ în showul de pe Wembley.


Sponsorul competiţiei le oferă suporterilor oportunitatea de a participa în teren, alături de favoriţi pe podium la festivitatea de premiere, de a scrie mesaje pe "Wembley Way", de a crea bannere personalizate ce vor fi plasate în interiorul stadionului şi de a lua parte la cel mai mediatizat comentariu online al meciului pe site-ul de socializare Twitter.


Printr-un concurs, 100 de fani se vor bucura alături de cîştigătorii trofeului după finală, şi vor putea atinge Cupa făcînd turul terenului, şi alţi 100 de norocoşi îşi vor vedea bannerul pe Wembley, tot în urma unei selecţii a organizatorilor.

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează