INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Atac la Rafael Leao: „Nu este nici carne, nici pește. Nu e un campion”

Articol de - Publicat marti, 26 septembrie 2023 19:18 / Actualizat marti, 26 septembrie 2023 19:52

Rafael Leao (24 de ani) a fost criticat de un fost renumit atacant, ce a purtat și tricoul rossonero. Antonio Cassano (41 de ani) spune că portughezul nu e un campion, nu are nici personalitate și nu poate decide un meci.

Antonio Cassano continuă seria atacurilor la adresa unor jucători sau antrenori. Invitat pe canalul Twitch „Bobo TV” al lui Christian Vieri, un fost mare atacant italian, copilul rebel al fotbalului italian a făcut niște afirmații deplasate despre un actual fotbalist al lui AC Milan, desemnat cel mai bun jucător din Serie A în sezonul 2021-2022.

„Rafael Leao nu este nici carne, nici pește”, și-a început tirul Cassano, folosind un proverb italian, ce definește o persoană fără caracteristici bine definite sau aflată într-o perioadă de tranziție ori schimbare.

Scandal la vârf! UEFA e acuzată că a falsificat probele privind incidentele de la finala Ligii Campionilor: „Au vrut să-l scoată pe omul lui Ceferin”
LIGA CAMPIONILOR
Scandal la vârf! UEFA e acuzată că a falsificat probele privind incidentele de la finala Ligii Campionilor: „Au vrut să-l scoată pe omul lui Ceferin”

Antonio Cassano: „Milan nu are campioni în lot”

Antonio a continuat să desființeze și extrema portugheză în stilu-i deja recunoscut, fiind invitat din nou pe canalul de Twitch „Bobo TV” al lui Christian Vieri: „Leao îmi aduce aminte de Martial. În sezonul trecut, Nzola (jucătorul Fiorentinei, trimis la Spezia în sezonul 2022-2023) a marcat mai multe goluri decât el. În Liga Campionilor, este nevoie de jucători cu personalitate, decisivi, care știu să facă diferența. Din păcate, Milan nu deține asemenea campioni”.

Antonio Cassano l-a luat în primire și pe Jose Mourinho

În urmă cu cinci luni, Antonio l-a făcut praf și pe Jose Mourinho, tot pe Tewitch-ul lui Vieri: „Eu am fost nebun ca fotbalist, însă el este un antrenor oribil. Are doar mult noroc. Nu am nici cea mai vagă idee cum obține rezultate. E un actor, zero barat ca manager. Nu-i mai pasă de fotbal. 

E foarte bun comunicator, dar ca tehnician, Real Madrid sau Sanmartinese e același lucru pentru el. Dacă cei de Madrid știu fotbal, atunci nu o să-l caute nimeni să-l cheme înapoi”.

39de selecții și 10 goluri are Antonio Cassano în naționala Italiei. A câștigat doar patru trofee: titlul în Serie A, titlul în LaLiga și două Supercupe ale Italiei

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Pas spre concilierea cu Rusia?! UEFA readmite în competiții echipele de juniori: „Este nedrept ca băieții să plătească acțiunile adulților”

De ce ar fi falsificat UEFA dovezile despre incidentele de la finala Ligii Campionilor 2022

„Lampard” Popescu, primul plecat de la FCSB? » Până să vină oferta lui Becali, a bătut deja palma cu alt club din Superligă: „Suntem încântați, e un campion”

L-a disperat pe Hagi: „Ne despărțim, nu se mai poate! La câți bani îi dăm, trebuia să fie star”


Comentarii (1)
romeverest
romeverest  •  26 Septembrie 2023, 21:45

Toata Italia cumoaste faptul ca intelectul lui Cassano lasa mult de dorit !! Needucat, indisciplinat, cu o cariera modesta fata de calitatile sale de fotbalist !! Leao, in calitatea sa de extrema stanga, post pe care a jucat si Cassano, a marcat anul trecut 14 goluri si a dat 14 pase decisive, ceea ce Cassano in toata cariera sa nu a facut acest lucru intrun campionat !! Din aceste motive televiziunile din Italia nu-l invita in emisiunile sportive, multumindu-se doar cu aparitiile sale pa canalul lui Bobo Vieri de pe Twitch !!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează