INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SERIE A

INTER MILANO. Conte, reacție genială după ce a văzut imaginea cu Messi: „Ar fi mai ușor să mutăm Domul” » Ce scriu italienii

Antonio Conte // FOTO: Guliver/GettyIMAGES
Antonio Conte // FOTO: Guliver/GettyIMAGES

Articol de - Publicat miercuri, 29 iulie 2020 10:32 / Actualizat miercuri, 29 iulie 2020 11:12

Silueta lui Leo Messi, cu numele argentinianului de la Barcelona și numărul 10 pe un tricou al lui Inter, a fost proiectată pe catedrala din Milano. Oficialii clubului iau totul ca pe o glumă, dar Gazzetta dello Sport crede că italienii pot face acest transfer.

Massimo Moratti, 18 ani președinte al lui Inter (1995-2013), le dădea speranțe fanilor nerazzurri în aprilie. „Nu cred că Messi e un vis interzis, poate că nu era nici chiar înaintea pandemiei", afirma el la Radio Rai.

„E aproape de sfârșitul contractului la Barcelona și ar putea încerca. Cred că se vor întâmpla lucruri ciudate până la sfârșitul anului". Vedea și planul, incluzându-l pe Lautaro Martínez în afacere: "Să vedem dacă Lautaro va fi parte a unei operațiuni cu jucători mari, ca Messi".

„E aproape de sfârșitul contractului la Barcelona și ar putea încerca. Cred că se vor întâmpla lucruri ciudate până la sfârșitul anului". Vedea și planul, incluzându-l pe Lautaro Martínez în afacere: „Să vedem dacă Lautaro va fi parte a unei operațiuni cu jucători mari, ca Messi".

„Messi - Inter? Totul este adevărat"

 La scurtă vreme, jurnalistul argentinian Martín Castilla susținea același lucru la postul de televiziune TNT Sports: „Messi - Inter? Totul este adevărat. Nu este doar un vis. Leo are și o ofertă de la Newell's Old Boys pentru a se întoarce acasă, dar Inter insistă. Tot ce a declarat Moratti e real. Negocierile se apropie. Sigur, Messi va lua decizia, dar este clar că Inter pregătește acest transfer".

Numele și numărul au dispărut 

în câteva minute Mulți au uitat aceste cuvinte. Totuși, de curând, Jorge Messi a achiziționat o casă la Milano, nu departe de sediul lui Inter. Iar ceea ce i-a aprins și mai mult pe suporterii lombarzi a fost ce s-a întâmplat marți seară. 

Pentru a promova meciul cu Napoli, câștigat cu 2-0 de echipa lui Antonio Conte, PPTV, platforma deținută de Suning Holdings Group, proprietarul clubului, a proiectat pe Domul din Milano silueta lui Messi. Cu numele său și numărul 10 pe spatele tricoului lui Inter, care avea în bază emblema grupării! Câteva minute mai târziu, numele și numărul au dispărut de pe siluetă.

INTER MILANO. Conte, reacție genială după ce a văzut imaginea cu Messi: „Ar fi mai ușor să mutăm Domul” » Ce scriu italienii
Messi pe Domul din Milano

Oficialii nerazzurri s-au amuzat. „Ar fi mai ușor să mutăm Domul decât să-l aducem aici pe Messi", a zâmbit antrenorul Conte, completat de administratorul delegat Marotta: „Vorbim de un simbol dorit de toți. Ce s-a întâmplat la Dom? Doar un joc. Messi e o utopie. Astăzi, nicio echipă italiană nu poate să-l transfere".

„Poate merge pe jos pentru a semna contractul"

Gazzetta dello Sport nu e atât de sigură că aceste declarații reflectă realitatea. Și susține că „la fel ca Juventus în cazul Cristiano Ronaldo, Inter are forța financiară pentru a putea plănui un transfer de o asemenea greutate". 

Și l-a găsit pe Moratti, care a fost la fel de misterios ca în aprilie: „Messi la Inter? Uneori, visele se împlinesc, mai ales în fotbal. Faptul că tatăl lui a cumpărat o casă la Milano atât de aproape de sediul lui Inter ar putea însemna ceva. Pentru a semna contractul, poate merge pe jos”.

 Dacă aș prefera să-l transfer doar pe Messi sau patru jucători de câte 50 de milioane? Cred că ambele scenariile sunt la fel de improbabile. Mă gândesc doar la fotbaliștii mei 
- Antonio Conte, antrenor Inter

Messi a spus clar că vrea să-și încheie cariera la Barcelona și nu am nicio îndoială că își va prelungi contractul
- Josep Maria Bartomeu, președinte Barcelona

48 de milioane de euroeste salariul anual net al lui Messi la Barcelona, actualul contract expirând pe 30 iunie 2021

VIDEO. Messi ar putea urma exemplul lui Ronaldinho, un transfer în Italia

Citește mai multe știri din Serie A: 

Juventus, pericol mare cu Lyon! S-a aflat ce are Dybala

Cristiano Ronaldo, bombardierul din pandemie! Record peste record la Juventus: ce ținte uriașe mai are în acest sezon

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (2)
caesarone
caesarone  •  29 Iulie 2020, 12:13
Postat de cneius pe 29 Iulie 2020, 11:28

Povesti nemuritoare. Daca merge in campionatul italian, ii rup picioarele imediat fundasii de acolo - Serie A nu-i Primera...

Poate vrea sa continue duelul cu Ronaldo!

cneius
cneius  •  29 Iulie 2020, 11:28

Povesti nemuritoare. Daca merge in campionatul italian, ii rup picioarele imediat fundasii de acolo - Serie A nu-i Primera...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează