INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  WEST HAM

Aproape de crimă » Un suporter al lui West Ham a fost înjunghiat lîngă White Hart Lane

Sursă foto: PA
Sursă foto: PA

Articol de GSP - Publicat luni, 23 noiembrie 2015 15:17

Un suporter englez al gurpării londoneze West ham United a fost înjunghiat în plină stradă înaintea meciului disputat de favoriții săi pe terenul rivalei locale, Tottenham, scor 4-1.

Fanul a fost găsit sîngerînd pe trotuar și a fost transportat de urgență la spital. Autoritățile au declarat că starea sa este stabilă și că acesta e în afara oricărui pericol. Bărbatul în vărstă de 35 de ani a fost înjunghiat la nivelul abdomenului și este foarte norocos că a scăpat cu viață.

Rivalitatea dintre cele două echipe este binecunoscută. La un meci de Ligă de-al lui Tottenham disputat la Roma, un suporter al acestora a fost înjunghiat. Fanii lui West Ham au raspuns cîntînd ”Viva Lazio” sau ”Putem să vă înjunghiem săptămînal?”

De asemenea aceștia au o atitudine antisemită la fiecare partidă disputată împotriva lui Tottenham.

Galeria imită în tribune zgomotul produs de țevile de gaz utilizate în lagăre în timpul Celui De-al Doilea Război Mondial, pentru exterminarea în masă a evreilor.

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează