INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PROPUNERE

Ar fi de departe șocul deceniului în fotbal » Pe cine a contactat Real Madrid pentru postul de antrenor

Articol de GSP - Publicat sambata, 28 noiembrie 2015 11:54

Pep Guardiola mai are 7 luni de contract cu Bayern Munchen iar zvonurile în privința echipei pe care o va pregăti sezonul viitor au început deja. Sînt multe cluburi care și-l doresc pe antrenorul catalan, dar nimeni nu se aștepta ca acesta să fie tocmai pe lista rivalei de-o viață.

Site-ul ara.cat menționează că Guardiola este dorit chiar de Real Madrid, care ar vrea să facă o schimbare pe banca tehnică, cei din capitala Spaniei fiind nemlțumiți de Rafa Benitez.

Deși sîntem pe final de 2015, Guardiola n-a semnat nici un precontract. Așteaptă și o reunire cu Rummenigge, care să lămurească situația sa de la Bayern, nemții dorind să-i facă totuși o ofertă de prelungire.

Interesul lui Real Madrid este dincolo de glumele care s-au mai făcut în trecut. Surse apropiate lui Guardiola susțin că acesta a primit o propunere serioasă, dar este momentan departe de negocieri concrete.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (15)
mihai231
mihai231  •  29 Noiembrie 2015, 01:14

dupa cum il cunosc eu pe Pep...si credeti-ma ca il cunosc destul de bine, va refuza...in alta ordine de idei este faptul ca nu l-am intrebat pe nepotusau daca este reala oferta sau fabuloasa, nu-i nimica mai este si maine o zi, o sa vorbesc cu el si am sa-l intreb, dar voi cei de la Real stati linistiti si nu va lamentati ca aproape sigur nu va veni....

the_gunner
the_gunner  •  28 Noiembrie 2015, 22:16

Unii o dau pe gluma crezind ca sint spirituali . Ei bine, nu sint cind se trateaza o chestiune serioasa aici . Auzi d-le , Mirel,Lucescu ... de ce nu Sumudica ?Le-a scapat din vedere ! Real e clubul cu cele mai mari cerinte de la antrenori .Ca au dat afara pe unii a doua zi dupa ce cistigasera titlul ,sau CCE , e un lucru stiut si n-ar surprinde pe nimeni daca Rafa pleaca in vara .Conducerea clubului e necrutatoare ! Vrea sa aiba un antrenor cu stil ,unul care sa faca din echipa o trupa de entertaineri , un tip care sa imprime Realului stilul ...Real Madrid , adica stilul Milijanic .Multi acolo se gindesc cu parere de rau la Klopp . Ar fi avut spectacol si pe margine ! Desi spera feroce Murinho nu va mai ajunge pe Bernabeu decit ca adversar .Realul n-a facut niciodata antijoc . Nici stilul economicos al lui Capello nu-i de ajuns . Cum stocul de antrenori mari e cam mic acum ,s-au gindit la Pep ,dar catalanul nu va ajunge acolo .Sigur ! Mindria lui nationala si dragostea dintii ,Barcelona , sint motive foarte serioase . Ar mai ramine Arsene Wenger ! Nu rideti ! AW cu lotul Realului ar face trupa fotbalistica a Glob-Troatterilor .Lumea s-ar distra copios din 10 in 10 minute ,iar scorurile ar fi de la 5-6 in sus . Ce pacat ca AW considera ca nici unde nu-i mai bine ca pe Emirates .Loc caldut , fara responsabilitati si cu salariu ireal in lumea antrenorilor . Ce-ar mai vrea ?

titelb
titelb  •  28 Noiembrie 2015, 19:56
Postat de brancusi pe 28 Noiembrie 2015, 16:46

In mod natural,multi s-au gandit la Mirel,ar fi fost o recunoastere binemeritata si o palma morala data detractorilor sai!

Otelul, Petrolul, Craiova....Din 2016 Olguta nu va mai avea sponsor la guvern iar cu patronul la arest asta este trendul CSU si a echipelor finantate din bani publici.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează
Close