INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Arbitrul de la Juventus - Roma 3-2 a scăpat uşor după ce le-a dat două penalty-uri torinezilor

Rocchi, eliminîndu-l aici pe Garcia, a fost absolvit la penalty-ul lui Totti și la golul lui Bonucci // Foto: Reuters +3   FOTO
Rocchi, eliminîndu-l aici pe Garcia, a fost absolvit la penalty-ul lui Totti și la golul lui Bonucci // Foto: Reuters

Articol de - Publicat miercuri, 08 octombrie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 08 octombrie 2014 09:24

"Centralul" a recunoscut neoficial c-a greşit doar la al doilea 11 metri acordat lui Juve, dar şeful arbitrilor i-a imputat prima lovitură şi faptul că a fost ezitant în decizie.

Gianluca Rocchi a fost reţinut de la delegări pînă în noiembrie, după scandalul provocat la Juve - Roma 3-2. Însă nu va fi suspendat decît două etape, campionatul fiind întrerupt de preliminariile CE 2016.

Noul şef al arbitrilor italieni, Domenico Messina, i-a imputat primul penalty dat la henţul lui Maicon, ieşit din zid pentru a bloca şutul lui Pirlo. În plus a şi ezitat, transformînd lovitura liberă într-un 11 metri. "M-a trădat spray-ul, dar nici jucătorii nu m-au ajutat deloc", s-a justificat Rocchi.

"Centralul" are altă părere şi admite că nu trebuia să fluiere al treilea penalty, la faultul (pe linie ori afară?) comis de Pjanici! "Dacă am greşit, atunci unica eroare a fost la Pogba. Nu sînt sigur c-am văzut bine, dar nici imaginile nu clarifică faza", s-a confesat unor amici, potrivit Il Messaggero.

Ţinta glumelor pe net
Pornind de la declaraţia lui Rudi Garcia, "careurile au 17 metri la Torino", fanii au modificat linia la faza în care Pogba (foto 2) cade faultat de Pjanici, acoperind eroarea lui Rocchi. Arbitrul e inclus într-un montaj (foto 3) alături de alţi "centrali" şi tuşieri, punînd umărul la un nou titlu bianconero.

100.000 euro amendă
Arturo Vidal plăteşte scump episodul bahic de săptămîna trecută, încăierarea în care a fost implicat ulterior şi faptul că a întîrziat la antrenament. După ce l-a scos din echipa de start la derby-ul cu AS Roma, de duminică, Juventus l-a amendat pe internaţionalul chilian cu 100.000 de euro!

Vidal, al cărui salariu este cifrat la 4 milioane de euro net anual, e recidivist, iar Gazzetta dello Sport susţine că torinezii vor să-l vîndă. Interesată de serviciile sale e Man. United.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
1745flo
1745flo  •  08 Octombrie 2014, 23:29

juventus sunt cei mai mari hoti si mafioti din europa, nu degeaba au fost si retrogradati pana in liga a 3-a!

1745flo
1745flo  •  08 Octombrie 2014, 23:26
Postat de senemagugu_nagaga pe 08 Octombrie 2014, 09:44

Păi și în Românika , arbitrii care le dau câte 80-90 de penalty-uri milițienilor scapă ușor ... Reflexul ăsta necondiționat , cunoscut microbiștilor ca fiind " efectul Borcea " se pare că a prins și la italieni ... Doar că acolo dacă nu dai penalty Juventusului , nu-ți ia nimeni carnetul de șofer ...

tu nici macar n-ai carnet de sofer!:)))

juvemm
juvemm  •  08 Octombrie 2014, 13:07

Daniel, esti in continuare cel mai prost comentator sportiv de la televiziunile importante din Romania. Juventus nu a fost ajutata in acest meci. Chiar si in studioul Digisport (nu ca ar reprezenta o autoritate in domeniu) s-a ajuns la concluzia ca din cele 3 penalty-uri, cel acordat Romei a fost cel mai usor dat. Morata a fost eliminat gratuit, iar Juventus putea sa mai primeasca un penalty clar la plonjonul lui Yang-Mbiwa.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează