INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Arsene Wenger, protejat de un bodyguard pe banca lui Arsenal » Dezvăluiri la 3 luni după despărțire

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat vineri, 24 august 2018 11:10

Arsene Wenger (68 de ani), fostul manager al lui Arsenal, s-a temut pentru securitatea sa în ultimii 4 ani, după ce mai mulți suporteri l-au insultat și amenințat cu bătaia într-o deplasare cu Stoke. Clubul a confirmat angajarea unei gărzi.

Relația dintre Arsene Wenger și fanii lui Arsenal s-a deteriorat constant în ultimii ani ai legendarului manager la conducerea echipei. Până într-atât încât l-a făcut să se teamă serios pentru siguranța lui la meciuri, dar și în afara stadioanelor.

Managerul francez de 68 de ani a solicitat și a obținut angajarea unui bodyguard, care să-l păzească de lângă bancă, informația fiind confirmată de club și, într-o carte, și de jurnalistul John Cross.

L-a salvat poliția

Totul a pornit de la incidentul întâmplat în decembrie 2014 după un eșec pe terenul lui Stoke City (2-3), meci în care Arsenal fusese condusă cu 0-3 la pauză! Ultrașii furioși ai "tunarilor" l-au așteptat la gară și i-au cerut socoteală lui Wenger. L-au insultat foarte urât și l-au amenințat cu bătaia, doar intervenția poliției evitând un contact fizic. "Este o problemă care va deveni foarte comună în următorii ani", avertizase antrenorul, care, criticat tot mai mult, a trebuit să renunțe la finele stagiunii trecute la echipa londoneză, după 22 de sezoane. 

1.235 de meciuri a stat Wenger pe banca lui Arsenal, obținând 919 victorii și cucerind 17 trofee, dintre care 3 titluri în Premier, ultimul în 2003-2004

Vezi și: Război la Atena » Bilanțul victimelor după luptele dintre fanii lui Olympiakos și cei ai lui Burnley

Exod la încă un club din Superligă: 7 jucători sunt OUT » Rapid, U și CFR Cluj luptă pentru mijlocașul rămas liber

Se pregătește o decizie epocală » FIFA este tentată să aprobe modificarea, fanii se revoltă!


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează