INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TRANFER

AS Roma a intrat pe fir pentru Dejan Boldor: "Sper ca zilele viitoare să semnăm!"

Dejan Boldor
Dejan Boldor

Articol de GSP - Publicat joi, 26 mai 2011 00:00 / Actualizat joi, 26 mai 2011 12:26

După ce a mers în probe la Juventus Torino, Boldor a fost căutat de oficialii Romei care vor să semneze contractul cu jucătorul în cursul săptămînii viitoare.


După ce a ajuns în probe la fosta campioană a Italiei, Juventus Torino, Dejan Boldor a avut o surpriză. A fost apelat imediat de oficialii celor de la AS Roma, care l-au chemat în capitala Italiei pentru a susţine probe de joc la formaţia giallorossa. Fundaşul central de doar 16 ani i-a convins pe oficialii Romei, iar zilele viitoare se vor pune la punct ultimele detalii: "Săptămîna viitoare mai am un turneu cu LPS Banatul la care vor participa şi cei de la Roma. Dacă lucrurile au rămas aşa cum am discutat ultima oară cu cei de acolo cred că voi semna cît de curînd. Cel puţin asta îmi doresc. Am fost în probe la Roma şi cred că i-am convins pentru că s-au arătat foarte interesaţi. Deocamdată nu am semnat nimic, dar m-au anunţat că vor veni în România. Dacă totul iese bine, în perioada următoare mă voi muta alături de părinţi în Italia", a dezvălui Dejan Boldor, jucătorul de 16 ani al celor de la LPS Banatul.

Antrenorul l-a comparat cu Gică Popescu
Actualul antrenor al lui Boldor a avut numai cuvinte de laudă pentru fundaşul originar din Sânicolau Mare: "Este primul meu pariu din această generaţie. Ştiu că este o greşeală să compari tinerii cu marii jucători, dar el chiar are ceva din eleganţa lui Gică Popescu. Este un fundaş care va ajunge un mare jucător", a spus Cristi Petcu

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
salaaurel
salaaurel  •  26 Mai 2011, 13:45

Esti tanar si nu rata sansa ca poate n-o mai ai.Fi-i tare nu abandona dupa prima cazatura,sus repede si mai departe.Succes tinere.

tomoiaga
tomoiaga  •  26 Mai 2011, 13:52

ORIUNDE NUMAI IN ITALIA NU.AICI ITI RATEZI CARIERA.

rapid_visiniu
rapid_visiniu  •  26 Mai 2011, 12:24

Multa bafta Dejan!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează