INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TRANSFER

Atletico Madrid i-a găsit înlocuitor lui Diego Costa » Ce atacant va veni în curtea campioanei Spaniei

Articol de GSP - Publicat miercuri, 09 iulie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 09 iulie 2014 15:45

Atletico Madrid se pregăteşte pentru noul sezon din Liga Campionilor şi este gata să transfere un fotbalist de la Bayern Munchen.

Mathias Sammer, directorul sportiv al echipei germane, a confirmat existenţa unui acord cu Atletico Madrid pentru transferul lui Mario Mandzukici, anunţă jurnaliştii de la Marca.

"Există un acord verbal între Bayern şi Atletico. Încă nu am semnat nimic, dar sînt sigur că ne vom pune de comun acord pentru transferul jucătorului. Îi mulţumim lui Mario pentru tot ce a făcut pentru Bayern", a comentat Mathias Sammer.

Mario Mandzukici a intrat tot mai puţin în planurile lui Pep Guardiola pentru sezonul trecut, spaniolul neapelînd la serviciile croatului în finala Cupei Germaniei.

Mandzukici a jucat în 88 de meciuri pentru formaţia germană şi a înscris 48 de goluri. La echipa naţională are 51 de partide şi 15 reuşite.

„Lampard” Popescu, primul plecat de la FCSB? » Până să vină oferta lui Becali, a bătut deja palma cu alt club din Superligă: „Suntem încântați, e un campion”

L-a disperat pe Hagi: „Ne despărțim, nu se mai poate! La câți bani îi dăm, trebuia să fie star”


Comentarii (6)
alenb
alenb  •  09 Iulie 2014, 22:22
Postat de bobinatul pe 09 Iulie 2014, 16:19

Excelent transfer. Dar cred ca ar fi putut merge la o echipa si mai importanta decat Atletico..

Atletico e suficient de importanta. Campioana Spaniei, vicecampioana europei, mai importanta ar fi fost doar Real Madrid. Cat despre buget, daca il iau pe mandzukic inseamna ca si-l permit, nu?

cpt.ahab
cpt.ahab  •  09 Iulie 2014, 16:59
Postat de bobinatul pe 09 Iulie 2014, 16:19

Excelent transfer. Dar cred ca ar fi putut merge la o echipa si mai importanta decat Atletico..

Mandzukic e mai bun decat Costa!

valiii
valiii  •  09 Iulie 2014, 16:45

super,super pentru atletico,mandzukic e atacant de clasa,pacat ca n-a avut loc in formula tiki taka pana intri cu mingea in poarta,se plieaza perfect pe jocul lui atletico

Vezi toate comentariile (6)
Comentează