INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GERMANIA

Aventură teribilă pentru un internațional german » Campionul mondial a fost în hotelul care a ars ca o torță!

Articol de - Publicat marti, 05 ianuarie 2016 00:00

Ron-Robert Zieler a trăit o aventură teribilă de Revelion. Campion mondial cu "naționala" Germaniei în 2014, portarul lui Hannover se afla la Dubai în noaptea dintre ani, chiar în hotelul "The Address", luxosul zgîrie-nori de 63 de etaje care a ars ca o torță.

"Din fericire, coborîsem la restaurant cînd a izbucnit incendiul. Am rămas doar cu ce eram îmbrăcat și a trebuit să merg la Consulat pentru a-mi lua pașaportul de urgență", a declarat neamțul de 26 de ani, care-și rezervase o cameră la etajul 12.

Zieler a fost pe banca de rezerve la amicalul (0-2) cu Franța, pe 13 noiembrie, asistînd la exploziile de lîngă stadionul din Paris.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
agentul0007
agentul0007  •  05 Ianuarie 2016, 16:01

a fost martor la 2 tragedii , oare nu este afectat psihic ?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează