INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Mutare bizară pusă la cale de Barcelona: atacantul dat afară vara trecută e așteptat înapoi!

Aubameyang, în centru, în perioada Barcelona // foto: Guliver/gettyimages
Aubameyang, în centru, în perioada Barcelona // foto: Guliver/gettyimages

Articol de - Publicat luni, 24 aprilie 2023 18:42 / Actualizat luni, 24 aprilie 2023 19:00

Barcelona l-ar dori pe atacantul gabonez Pierre-Emerick Aubameyang (33 de ani) înapoi la club, după ce l-a vândut vara trecută la Chelsea pentru 12 milioane de euro.

Vara trecută, Barcelona l-a cedat pe Aubameyang la Chelsea, după numai 7 luni petrecute de gabonez în Catalonia. Acum l-ar dori înapoi, conform televiziunii britanice Sky Sports.

Antrenorul Xavi Hernandez dorește o variantă de rezervă pentru Lewandowski pe poziția de atacant și a identificat câteva posibile ținte, printre care se numără și Aubameyang.

INCREDIBIL! Farul, șocată de UEFA după ce a câștigat licența de Europa: „Pur și simplu refuzau să pună în aplicare decizia, nu ne-au dat nicio explicație!
DEZVĂLUIRI
INCREDIBIL! Farul, șocată de UEFA după ce a câștigat licența de Europa: „Pur și simplu refuzau să pună în aplicare decizia, nu ne-au dat nicio explicație!"

Mutare bizară pusă la cale de Barcelona: Pierre-Emerick Aubameyang e dorit înapoi!

Gabonezul nu s-a impus la Chelsea, pentru care a înscris doar 3 goluri în 19 apariții în acest sezon. Aubameyang a fost utilizat rar ca titular și este considerat dispensabil de conducerea clubului. Iar revenirea la Barcelona, unde s-a simțit foarte bine, îi surâde. 

Totul depinde de respectarea fair-play-ului financiar, întrucât Barcelona este în corzi la nivel financiar, restricționată din punct de vedere al cheltuielilor. 

Alternativa Roberto Firmino

O altă variantă pentru catalani este Roberto Firmino, atacant brazilian care a evoluat la Liverpool în ultimii 8 ani. În vară, când îi va expira contractul cu trupa de pe Anfield, Firmino va pleca gratis. Iar Barcelona stă în gardă, mai ales că l-ar aduce pe acesta fără sumă de transfer.

Înainte să ajungă la Chelsea, Aubameyang a jucat 24 de meciuri la Barcelona, în care a înscris 13 goluri. Catalanii l-au lăsat să plece odată cu transferul lui Robert Lewandowski, mai ales că londonezii au pus pe masă 12 milioane de euro pentru cedarea gabonezului.

Tot din La Liga: 

Alarmă la Madrid » Karim Benzema s-a accidentat cu două săptămâni înaintea semifinalei Ligii cu Manchester City!

Spaniolii anunță un transfer de 40 de milioane de euro la Real Madrid: „A bătut palma cu Perez”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
toss
toss  •  24 Aprilie 2023, 21:24

prost sa fie sa vina inapoi...de fapt nu bag mana in foc

Vezi toate comentariile (1)
Comentează