INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA - ATLETICO 2-3

Barcelona schimbă antrenorul! Valverde OUT, vine Ronald Koeman

Articol de - Publicat vineri, 10 ianuarie 2020 13:51

BARCELONA. Chiar dacă Guillermo Amor, directorul de comunicare al Barcelonei, susține că nu se pune problema îndepărtării antrenorului, erorile din final, semnalate și de Messi, dau apă la moară detractorilor. Iar Cadena Ser și Marca detonează bomba.

Să pierzi în fața lui Atletico Madrid nu este o tragedie. Dar să dai victoria din mână ca Barcelona, pe erori comise în final, e greu de acceptat. 

Și, cum era de așteptat, acum constituie muniție pentru detractorii antrenorului Ernesto Valverde. 

În special pentru aceia din conducerea clubului catalan care contestă de mai multă vreme vulnerabilitatea defensivă a echipei, scoasă în evidență și de atacanții lui Diego Simeone în semifinala Supercupei Spaniei, de joi seară.

E o rușine! Am făcut erori de curtea școlii și practic le-am dat golurile cadou”, a comentat Lionel Messi. Iar Griezmann, care a înscris împotriva fostei sale echipe, l-a completat: "Cred că am pierdut pe greșelile noastre. Sunt gafe care te pot costa o Ligă a Campionilor".

Koeman vine în locul lui Valverde!

Pe Barcelona au costat-o calificarea în finala cu Real Madrid, de duminică. Iar cotidianul Marca, sub titlul „Valverde se clatină”, pretinde că eșecul i se va contabiliza antrenorului catalan la sfârșitul stagiunii, alături de eliminarea suferită în semifinalele Ligii 2018-2019 și de finala Cupei Spaniei 2019, pierdută în fața Valenciei. La rându-i, postul Cadena Ser știe și cine-l va înlocui pe bancă, selecționerul Olandei: „Vine Ronald Koeman!”. 

Acesta chiar are în contractul său cu federația olandeză o clauză specială valabilă numai pentru Barcelona! Catalanii sunt singurii care îl pot elibera dacă plătesc o sumă de bani federației. (Detalii AICI)

Și toate astea deși Guillermo Amor, fost jucător al Barcelonei, acum director de comunicare, s-a grăbit joi seară să dea asigurări că "nu se pune problema înlocuirii antrenorului". 

„Întotdeauna când pierzi ai instabilitate. Golurile lor au venit din situații izolate, la ultimele două noi controlam partida. Toate reușitele lor au apărut în urma greșelilor noastre”
Ernesto Valverde, antrenor Barcelona

LIDERII ECHIPEI ÎL APĂRĂ

„Viitorul lui Ernesto Valverde este alături de acest club. Nu are absolut nicio vină pentru greșelile noastre”
Luis Suarez, atacant Barcelona

„Este normal să se spună multe când pierzi, când nu îți îndeplinești obiectivele sau când nu joci așa cum îți propui. Dar avem încredere maximă în antrenorul nostru”
Leo Messi, căpitan Barcelona

Koeman a evoluat pentru Barcelona între 1989 și 1995. Ca jucător, fostul fundaș a contribuit decisiv la câștigarea Ligii Campionilor în 1992, prima câștigată de catalani. Acesta a transformat o lovitură liberă în prelungirile finalei cu Sampdoria, scor 1-0.

Citește și:

Leo Messi și-a pierdut cumpătul! Nervi după eliminarea din Supercupă: „Am făcut greșeli copilărești! Nu meritam să pierdem”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
cpt.ahab
cpt.ahab  •  10 Ianuarie 2020, 15:58

Acum câteva luni era dat ca sigur Gallardo. Povești nemuritoare! Oricum, Bartomeu și Valverde au distrus Barcelona.

pma77
pma77  •  10 Ianuarie 2020, 15:28

Nu este nimic oficial mincinosilor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează