INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Proaspăt dat afară de Bayern, Nagelsmann ar fi favorit să preia o echipă din Premier League

Nagelsmann ar fi favorit s-o preia pe Tottenham, Foto: Imago Images
Nagelsmann ar fi favorit s-o preia pe Tottenham, Foto: Imago Images

Articol de - Publicat vineri, 24 martie 2023 15:53 / Actualizat vineri, 24 martie 2023 15:54

Demiterea lui Julian Nagelsmann de la Bayern Munchen ar putea provoca o nouă mutare spectaculoasă după numirea lui Thomas Tuchel, ex-Chelsea, în locul acestuia. 

Presa engleză a aflat că antrenorul de 35 de ani, care a pierdut vestiarul la campioana Germaniei, este favorit să ajungă la Tottenham, ocupând postul deținut (încă) de Antonio Conte.

Pleacă în vară? Barcelona, ultimatum pentru o legendă cu 17 trofee
BARCELONA
Pleacă în vară? Barcelona, ultimatum pentru o legendă cu 17 trofee

Antonio Conte, atac la jucători

Contractul italianului expiră abia pe 30 iunie, dar este posibil ca acesta să se întoarcă din mica vacanță oferită de meciurile interțări pentru a-și negocia termenii rezilierii imediate a înțelegerii și lichidarea de la Spurs. Asta după ce i-a înfuriat pe șefii clubului londoneze cu ultimele declarații: „Am demonstrat din nou că nu suntem o echipă. Suntem 11 jucători pe teren.

Văd jucători egoiști, care nu vor să se ajute unul pe celălalt, care nu pun suflet. Dacă am fi avut dorință, nu am fi ieșit din FA Cup, iar astăzi poate am fi câștigat! Până acum, am preferat să ascund situația, să încerc să îmbunătățesc lucrurile. Dar dacă vrem să devenim o echipă puternică, competitivă, contează dorința, să fii un luptător și să arăți asta în fiecare moment”.

Thomas Tuchel îi la locul lui Julian Nagelsmann la Bayern

Pentru Nagelsmann ar fi prima experiență în afara Germaniei, el pregătindu-le până acum în carieră pe Hoffenheim (2016-2019), RB Leipzig (2019-2021) și Bayern (2021-2023). 

E printre cel mai bine cotați tineri tehnicieni din Europa și Spurs n-ar rata ocazia de a-l oferta, mai ales după ce varianta Thomas Tuchel e aproape sigur picată, neamțul fiind așteptat s-o conducă pe Bayern începând cu derbyul cu Borussia Dortmund de pe 1 aprilie.

Citește și:

A „masacrat” imnul la Napoli! Solista italiană a izbucnit în plâns după ce a ratat interpretarea „God save The King”

Delir în Argentina, cu 83.000 de oameni! Messi a reușit golul #800 din carieră

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (2)
cornel.201
cornel.201  •  24 Martie 2023, 18:02

am auzit ca al ia gigi la fcsb berceni

Neacsumihaisorin201989
Neacsumihaisorin201989  •  24 Martie 2023, 17:31

Sefii celor de la Spurs nu pot fi suparati pe Conte pt declaratii pt ca el are dreptate. Levy si ceilalti actionari au bagat peste 180 mil euro doar in transferuri in acest sezon. Jucatorii, vestiarul e impotriva lui mai degraba.Pe baza bugetului ,Spurs trebuia sa se bata la titlu si probabil aici e vina lui Conte...daca are vreo vina

Vezi toate comentariile (2)
Comentează