INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Bolnav în fază terminală, Sven-Goran Eriksson își va îndeplini marele vis: va sta pe banca lui Liverpool, pe Anfield. Anunț oficial

Afișul meciului caritabil din martie 2024 // sursă foto: liverpoolfc.com
Afișul meciului caritabil din martie 2024 // sursă foto: liverpoolfc.com

Articol de - Publicat marti, 13 februarie 2024 13:49 / Actualizat marti, 13 februarie 2024 17:21

Bolnav de cancer pancreatic în fază terminală, Sven-Goran Eriksson (76 de ani) ar urma să-și îndeplinească unul dintre marile visuri, să o antreneze pe Liverpool. Legendarul antrenor suedez va sta pe banca echipei legendelor lui Liverpool, în meciul contra unei formații similare a celor de la Ajax Amsterdam.

La începutul anului, Sven-Goran Eriksson, fost antrenor la Benfica, AS Roma, Sampdoria, Lazio și ex-selecționer al Angliei, a anunțat că a fost diagnosticat cu cancer în fază terminală.

Mai am de trăit un an, în cel mai rău caz ceva mai puțin, în cel mai bun caz mai mult. Nu poți fi sigur”, spunea legendarul antrenor.

Ulterior, el a dezvăluit că „întotdeauna mi-am dorit să fiu manager al lui Liverpool”. „Știu că acest lucru nu se va mai întâmpla, dar oricum rămân un fan al «cormoranilor»”, adăuga Sven-Goran. 

Supertransfer rezolvat de Dinamo » Fotbalistul are un trofeu cu Barcelona! Când va fi anunțat oficial
DINAMO
Supertransfer rezolvat de Dinamo » Fotbalistul are un trofeu cu Barcelona! Când va fi anunțat oficial

Vis îndeplinit: Sven-Goran Eriksson va sta pe banca lui Liverpool în martie

Dorința ar urma să i se îndeplinească. Sven-Goran Eriksson va face parte din staff-ul echipei legendelor lui Liverpool la meciul contra unei selecționate similare a lui Ajax. Duelul va avea loc pe 23 martie, pe Anfield.

„Liverpool FC este încântată să confirme că Sven-Goran Eriksson va face parte din staff-ul legendelor lui Liverpool la meciul contra legendelor lui Ajax, pe 23 martie.

Fostul selecționer al Angliei se va alătura unui staff compus din legende ale lui Liverpool, precum Ian Rush, John Barnes și John Alridge, pentru meciul anual organizat de Fundația LFC.

Toți cei care au legătură cu clubul și Fundația LFC sunt nerăbdători să-i primească călduros pe Sven și familia lui pe Anfield - și să-l vadă pe bancă pentru o zi - într-o ocazie fantastică de strângere de fonduri”, a transmis clubul într-un comunicat.

Banii strânși din biletele vândute vor ajunge la LFC Foundation, organizație pentru ajutorarea copiilor și tinerilor defavorizați.

Sper să mai am destul de multe zile în care să mă trezesc din pat. Să fiu sănătos într-atât cât să pot călători și să mă uit la cât mai mult fotbal, fie pe stadion, fie la televizor.

- Sven-Goran Eriksson, fost antrenor suedez

17 trofeea cucerit Sven-Goran Eriksson în cariera de antrenor, cu IFK Goteborg, Benfica, AS Roma, Sampdoria și Lazio. A fost ales antrenorul anului în Serie A în 1999-2000

VIDEO. Prima apariție a lui Sven-Goran Eriksson după ce a anunțat că are cancer

Tot din fotbalul internațional: 

Se știe care va fi numele lui Marius Șumudică după ce va primi cetățenia turcă + Ce i-a spus Erdogan când s-au întâlnit
TURCIA
Se știe care va fi numele lui Marius Șumudică după ce va primi cetățenia turcă + Ce i-a spus Erdogan când s-au întâlnit
Federația i-a dat dreptate lui Roberto Mancini! Ce sancțiuni au primit cei 6 rebeli din naționala Arabiei Saudite
ARABIA SAUDITĂ
Federația i-a dat dreptate lui Roberto Mancini! Ce sancțiuni au primit cei 6 rebeli din naționala Arabiei Saudite

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
1_stm
1_stm  •  13 Februarie 2024, 16:34

A fost mare, mare de tot. Si cand te gandesti ca banii nu inseamna tot, uite ca nu cumpara mereu sanatatea. Trebuie sa intelegem inainte de orice incitare la ura ca pamantul ne asteapta pe toti, indiferent de cunostinte, forta sau avere. Singura necunoscuta ramane momentul. Respect!

Misu1950
Misu1950  •  13 Februarie 2024, 14:32

Respect Liverpool!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează