Articol de - Publicat vineri, 03 noiembrie 2023 08:05 / Actualizat vineri, 03 noiembrie 2023 09:22

Prezent la aniversarea celor 40 de ani de la eliminarea celor de la Hamburg din Cupa Campionilor Europeni, Cristi Borcea a comentat retragerea lui Gabriel Tamaș, care va împlini 40 de ani pe 9 noiembrie.

Fostul patron al celor de la Dinamo l-a lăudat pe Gabriel Tamaș pentru toată cariera și este ferm convins că are tot ce-i trebuie pentru a ajunge un antrenor adevărat.

Hagi, reproșuri după eșecul cu Gloria Buzău + mesaj pentru jucătorul împrumutat care a scos Farul din Cupă: „Nici măcar nu trebuia să facă acel gest”
GLORIA BUZĂU - FARUL 1-0
Hagi, reproșuri după eșecul cu Gloria Buzău + mesaj pentru jucătorul împrumutat care a scos Farul din Cupă: „Nici măcar nu trebuia să facă acel gest”

VIDEO. Cristi Borcea, despre retragerea lui Gabi Tamaș

„Gabi Tamaș face parte dintr-o generație de jucători extraordinară! S-a retras un spartan adevărat! Era bun și acasă, și-n deplasare și era numărul unu la tot!

Îmi aduc aminte de un episod inedit. Era vreo 2-3 dimineața și mă sună Victor Becali și îmi spune: «Borcea, scoală-te! Hai la Billionaire că se bate Tamaș». Era acolo cu Semeghin și spusese unul ceva de Steaua. Tamaș i-a dat un pumn de a sărit de pe masă! Noroc că știam patronii. 

Tamaș a fost un băiat extraordinar cu un suflet mare! La Dinamo s-a simțit cel mai bine! L-am luat și l-am vândut de 4 ori. Sincer, îl văd antrenor pentru că acum este mult mai matur, știe ce greșeli a făcut, iar acum poate să le explice jucătorilor ce e bine și ce e rău”, a spus Cristi Borcea.

VIDEO. Cele mai tari momente de la conferința în care Gabi Tamaș și-a anunțat retragerea

@gsp.ro Răspunde lui @magic_name77 Cele mai tari momente de la conferința de presă în care Gabi Tamaș și-a anunțat retragerea #gabitamas #retragere #funny ♬ sunet original - GSP - Gazeta Sporturilor

Citește și alte știri:

Fostul „UEFAntastic” din Rapid - FCSB, dat dispărut de familie!

Conducerea CSA Steaua ia măsuri » Salariile sunt blocate până la play-off

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”