INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BRAZILIA - CHILE 4-0

VIDEO Va apărea în FIFA 23? Dansul lui Neymar, Vinicius și Paqueta a devenit viral, după Brazilia - Chile 4-0

Foto: Twitter
Foto: Twitter

Articol de GSP - Publicat vineri, 25 martie 2022 16:24 / Actualizat vineri, 25 martie 2022 16:34

Neymar (30 de ani) a deschis scorul în Brazilia - Chile, 4-0, și a celebrat din plin reușita. Superstarul lui PSG a dansat alături de coechipierii Vinicius Junior (21 de ani) și Lucas Paqueta (24 de ani). Dansul brazilienilor a devenit viral pe internet

Brazilia a obținut o victorie răsunătoare cu Chile pe teren propriu, scor 4-0, în preliminariile Campionatului Mondial din Qatar. Spectacolul oferit de superstarurile „Selecao” a fost completat de un dans al lui Neymar, Vinicius și Paqueta, prin care au celebrat reușita superstarului de la PSG.

Dansul lui Neymar, Vinicius și Paqueta care a devenit viral

Neymar a deschis scorul pentru Brazilia în minutul 44, dintr-un penalty obținut tot de el. Două minute mai târziu, decarul „Selecao” a jucat un rol decisiv în faza din care Vinicius a dublat avantajul gazdelor. 

În repriza secundă, Neymar s-a bucurat din nou de aprecierea publicului cu un gest demn de un mare fotbalist. Brazilia a obținut din nou penalty în minutul 70, iar superstarul de la PSG l-a lăsat pe Philippe Coutinho să execute. Jucătorul de la Aston Villa a bătut perfect și a dus scorul la 3-0. Richarlison a stabilit scorul final în minutul 90+1.

Citește și alte știri despre fotbalul internațional:

„Împrumut în Liga 1” » Turcii pregătesc întoarcerea lui Moruțan

Barcelona a intrat pe pista Mbappe: „Haide să discuți cu Xavi” » Catalanii vor să-l deturneze din drumul spre Real

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
snooker
snooker  •  26 Martie 2022, 17:06

Oare sefii cei mari de la gsp nu se intreaba cand citesc, oare cum naiba au reusit sa ne pacaleasca sa-i angajam astia care scriu fituicile astea prostesti!?

dakesis
dakesis  •  25 Martie 2022, 18:06

mare coregrafie, ce mai...

mateichibaa
mateichibaa  •  25 Martie 2022, 16:54

Nu pentru ca brandul FIFA nu va mai exista, asta pana cand cei de la Fifa isi vor face propriul joc. Insa actualul joc se va chema EA Sports FC (Football Club) incepand cu anul acesta

Vezi toate comentariile (4)
Comentează