INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PSG

Buffon nu renunţă! Vrea să apere și la 41 de ani » A refuzat deja două posturi de conducere

Articol de - Publicat joi, 06 iunie 2019 15:19

Gianluigi Buffon s-a despărţit după numai un sezon de PSG, neacceptând să stea rezervă. Vrea să rămână în Europa: „Sunt gata pentru noi provocări”.

„Ernest Hemingway a scris că există doar două locuri în lume unde putem trăi fericiţi: acasă sau la Paris. De azi cele două lucruri coincid un pic pentru mine. Parisul, în felul său, va fi mereu puţin mai mult decât acasă. Mulţumesc din tot sufletul pentru ccea ce am avut posibilitatea să trăiesc, pentru primire, emoţiile şi suferinţa împărţite împreună.

Acum 12 luni am venit plin de entuziasm, întâmpinat incredibil de călduros de fani. Plec mai bogat şi satisfăcut de o experienţă care m-a făcut mai bun. Aventura mea în afara Italiei se încheie aici, PSG mi-a propus un nou contract pe care nu l-am putut accepta, dar sunt gata de noi provocări profesionale şi experienţe umane”. Cu acest mesaj s-a despărţit Gianluigi Buffon de campioana Franţei după doar un an.

A refuzat naţionala şi pe Juventus

La 41 de ani, legendarul portar italian a refuzat să mai stea în umbra lui Areola, înţelegând că Tuchel nu va face rotaţie între buturi. Deşi are o ofertă de a fi şeful delegaţiei squadrei azzurra, Gigi nu e tentat, la fel cum nu îl atrage nici să antreneze, Juventus propunându-i un post la juniori. Buffon ţine să mai apere în Europa, respingând variantele Asia şi America de Nord, chiar dacă reflexele l-au trădat tot mai des şi grav în ultimul sezon. Inclusiv la returul cu Man. United din Ligă şi la ultima sa apariţie între buturile parizienilor, la Reims. 

25 de meciuria prins Buffon în stagiunea trecută la PSG, 17 în campionat, 5 în Ligă şi câte unu în Cupă, Cupa Ligii şi Supercupa Franţei, primind 25 de goluri

Citește și: 

Gianluigi Buffon pleacă de la PSG! Anunțul enigmatic făcut de legendarul portar: „Astăzi este sfârșitul carierei mele... în străinătate”

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează