INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BULGARIA

Bulgăr de colaps » Antrenorul lui ŢSKA Sofia a leşinat după ce a fost lovit cu un bulgăr de zăpadă aruncat din tribună

Stoicio Mladenov, 57 de ani, din 2012 la ŢSKA, prăbuşit în zăpada de pe pista arenei
Stoicio Mladenov, 57 de ani, din 2012 la ŢSKA, prăbuşit în zăpada de pe pista arenei

Articol de - Publicat luni, 27 octombrie 2014 00:00 / Actualizat duminica, 26 octombrie 2014 23:28

"Ce s-ar fi întîmplat dacă aş fi fost izbit în cap cu o piatră?", a întrebat furios tehnicianul Stoicio Mladenov. Care a fost transportat pe braţe la vestiare. Şi-a revenit, s-a întors pe teren şi ŢSKA e lider cu 7 puncte avans.

Un nou derby exploziv în Bulgaria. Înaintea meciului, 57 de fani au fost arestaţi. Voiau să pătrundă pe stadion înarmaţi cu pietre, cuţite şi macete. Totul a fost confiscat, iar huliganii au ajuns în dube. Însă pericolul nu trecuse în ninsoarea sofiotă.

În minutul 7, Stoicio Mladenov era în picioare, chiar în faţa băncii. Nu şi-a imaginat cît de mult riscă. Un ultras a făcut un bulgăr de zăpadă, l-a bătătorit bine şi a aruncat spre antrenorul lui ŢSKA. L-a ţintit direct în cap.

Mladenov s-a clătinat, prăbuşindu-se în mormanul alb de pe pistă. Colaps! Leşinase cu capul în zăpadă. S-a trezit din coşmar cîteva zeci de secunde mai tîrziu. "Ce s-ar fi întîmplat dacă aş fi fost izbit cu o piatră?", a întrebat el după meci.

Dus pe braţe la vestiar, şi-a revenit şi s-a întors imediat pe teren. Era tot 0-0. S-a terminat 3-0, o victorie în deplasare ce poate fi decisivă. ŢSKA e prima, cu 7 puncte înaintea lui Ludogoreţ, şi vrea primul titlu după 7 ani.

Buş, gol şi assist. Golgeter!
Sergiu Buş, 21 de ani, ex-CFR, nu a fost convocat de Iordănescu pentru "dubla" cu Irlanda de Nord şi Danemarca, dar e golgeterul campionatului bulgar. Atacantul lui ŢSKA a înscris şi sîmbătă, la 3-0 cu Levski, reuşind şi o pasă decisivă. Are 8 goluri în 13 etape. "Mă bucur de fiecare dată cînd marchez împotriva lui Levski", a spus Buş.

"Cît să-i mai suportăm pe fanii lui Levski? Daţi-i afară! Mîine, cineva va muri. Asta aşteptăm?" (Stoicio Mladenov, antrenor ŢSKA)

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
dakesis
dakesis  •  27 Octombrie 2014, 17:10

am vazut toate golurile lui Bus din campionatul asta. Este incisiv, alearga mult, pandeste greseala adversarilor, preseaza mereu, nu inteleg de ce nu ar putea fi o solutie pentru nationala. Mai bun decat ce avem acum, oricum.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează