INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Calderon: "Mourinho, ca Hitler! Florentino Perez? Un cadavru"

Jose Mourinho
Jose Mourinho

Articol de - Publicat vineri, 27 mai 2011 00:00 / Actualizat vineri, 27 mai 2011 13:24

Ramon Calderon e recunoscut pentru declaraţiile sale controversate. Dar de data aceasta a sărit bine de tot calul.

Dat afară pentru că a falsificat alegerile pentru a veni în fruntea clubului, fostul preşedinte al Realului a lansat cîteva atacuri sub centură la adresa antrenorului Jose Mourinho şi a succesorului său, Florentino Perez.

Într-un interviu acordat postului de radio Ona FM, Calderon a spus că "Mourinho a intrat în război cu toată lumea, peste tot pe unde a antrenat, în Portugalia, Anglia, Italia şi acum în Spania. Spune lucruri pe care alţii nu şi le permit şi mulţi îl simpatizează pentru asta. Dar să ne aducem aminte că, la început, şi Hitler a fost aclamat de mulţi, iar după ce a preluat puterea în Germania, în urma unei lovituri de stat, a devenit o ameninţare mondială".

Calderon e supărat pentru faptul că Jose a reuşit să-l determine pe actualul preşedinte, Florentino Perez, să-i dea papucii directorului sportiv Jorge Valdano: "Perez e ca un cadavru în căutarea sicriului. Adevăratul boss e un portughez, Jose Mourinho. E prima dată cînd un subordonat demite un superior. Să-i dai clubul pe mînă lui Jose e o nebunie!".

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează