INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Camorra în Ghencea! » Ultraşii lui Napoli puşi de Mafie să se bată la Bucureşti au fost prinşi în Italia

Ciocniri între fanii stelişti şi tifosii napoletani în Ghencea, în toamna lui 2010, în Europa League (Foto: Alex Nicodim) +3   FOTO
Ciocniri între fanii stelişti şi tifosii napoletani în Ghencea, în toamna lui 2010, în Europa League (Foto: Alex Nicodim)

Articol de - Publicat sambata, 18 februarie 2012 00:00 / Actualizat vineri, 17 februarie 2012 22:26

11 tifosi aparţinînd grupului ”Bronx”, implicaţi în incidente şi la partida cu Steaua (3-3) din Europa League în septembrie 2010, au fost arestaţi după doi ani de cercetări.

Dramaticul meci cu Napoli din grupele Europa League, încheiat remiză (3-3) după ce Steaua a condus cu 3-0, capătă conexiuni sumbre. "Corriere del Mezzogiorno" şi "Il Giornale" dezvăluie că în grupul de 600 de tifosi veniţi în Ghencea, pe 30 septembrie 2010, au fost trimişi şi ultraşi infiltraţi de Camorra, o veche şi mare organizaţie mafiotă din Campana, avînd sediul în Napoli!

Procuratura italiană a arestat 11 fani aparţinînd grupului "Bronx", după o anchetă complexă ce a durat 2 ani. "Aceştia au participat la grave acte de violenţă comise la Napoli, pe 9 mai 2010, la partida cu Atalanta, în urma cărora au fost răniţi 13 agenţi de poliţie. Au provocat incidente şi la Udine, pe 7 februarie 2010, şi la întîlnirile din Europa League cu Steaua, în România, şi cu Liverpool, la Napoli, ocazie cu care au fost agresaţi şi răniţi 7 turişti englezi plus 5 poliţişti".

Acuzaţiile aduse ultraşilor sînt "asocierea în comiterea de infracţiuni la jocurile de fotbal. Şeful acestora a fost prins că are legături cu clanul Mazzarrella, axat pe traficul de droguri şi şantaj".

Arsenal impresionant
Poliţia a confiscat şi o întreagă colecţie de arme, aflată în posesia ultraşilor din "Bronx", care poartă tatuaje specifice şi la care trebuie să renunţe cînd ies din grup. De la cuţite de diferite dimensiuni, bastoane telescopice şi centuri pînă la steluţe şi triunghiuri metalice pentru atac (Foto în galeria de mai jos!).

S-au bătut în centru şi pe stadion
Tensiunea din finalul meciului, cînd echipa lui Lăcătuş a fost egalată în ultimele secunde, i-a înnebunit pe suporteri. Napoletanii aruncaseră cu scaune din sectorul lor şi fuseseră, la rîndul lor, bombardaţi de români cu diverse obiecte. Steliştii, nervoşi că arbitrul prelungise meciul în plus şi facilitase golul lui Cavani, i-au vînat pe italieni la ieşirea din stadion, alergîndu-i printre taxiuri. O bătălie existase şi în oraş, înainte de meci. Cîţiva români i-au atacat pe napoletani în centrul Bucureştiului, dar au fost bătuţi crunt şi răniţi cu cuţite. (Remus Răureanu)

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
muzzacri
muzzacri  •  18 Februarie 2012, 11:38

Nu aveti ce pierde, incercati ! Google castiga miliarde de dolari anual din reclama fara sa imparta nimic cu noi. Insa din 9 aprilie 2012, noul motor de cautare WAZZUB va oferi 50% din profituri utilizatorilor!!! Pentru aceasta trebuie doar sa va inregistrati. Daca veti invita si alte persoane castigul dvs. va spori pe masura. Inscrierile se fac doar pana pe 9 aprilie 2012 , numai pe baza de invitatii de la alte persoane inscrise deja. Cei interesati pot accesa linkul-invitatie de mai jos pentru inscriere signup.wazzub.info/?lrRef=0e3558a0

steaua.libera
steaua.libera  •  18 Februarie 2012, 05:15

"Cîţiva români i-au atacat pe napoletani în centrul Bucureştiului, dar au fost bătuţi crunt şi răniţi cu cuţite:. - Esti prost informat, de unde ti-ai cules informatiile? Apropo, ai uitat episodul Aeroport de dupa meci

bjornakesson
bjornakesson  •  18 Februarie 2012, 02:30

ii bat nazistii de la Nuremberg de le suna apa-n cap :))

Vezi toate comentariile (4)
Comentează