INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CAMPIONATUL MONDIAL 2018

CAMPIONATUL MONDIAL 2018 Low impune reguli de fier pentru jucătorii Germaniei: cine dă informații din vestiar sau cantonament zboară din echipă!

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat marti, 29 mai 2018 11:34

Selecționerul  Germaniei, Joachim Löw, le-a impus reguli stricte în perioada Mondialului. Fără poze și comentarii pe rețelele de socializare, fără familii în Rusia. Dar se acceptă un pahar de bere sau vin seara

După ce Mesut Özil și İlkay Gündoğan s-au fotografiat alături de Recep Tayyip Erdoğan, pozele fiind folosite de dictatorul turc în campania electorală, nemții i-au avertizat pe jucători să aibă grijă ce postează pe rețelele de socializare.

Acum, cât pregătesc Mondialul în Italia, pentru că, o dată ajunși în Rusia, nimeni nu va mai avea voie să dezvăluie informații și imagini din vestiar sau din cantonament. Cine o face, riscă să fie trimis pachet acasă! Și selecționerul Joachim Löw nu glumește. Pericol pentru "cârtițe".

În același timp, Löw i-a anunțat că familiile nu vor intra în hotelul naționalei la turneul final. Trebuie să se bucure acum, când le este încă permis să-și vadă soțiile, iubitele și copiii. Antrenorul face și o excepție în Rusia. Seara, înainte de culcare, îi lasă să bea un pahar de vin sau bere. Nu mai mult. 

"Băieții știu codul nostru de conduită. Singuri nu putem deveni campioni mondiali. Suntem toți piese ale unui puzzle. Fiecare are rolul său în echipă, dar egoismul nu e acceptat" Joachim Löw, selecționer Germania

„Lampard” Popescu, primul plecat de la FCSB? » Până să vină oferta lui Becali, a bătut deja palma cu alt club din Superligă: „Suntem încântați, e un campion”

L-a disperat pe Hagi: „Ne despărțim, nu se mai poate! La câți bani îi dăm, trebuia să fie star”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează