INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FRANȚA

„Cazul Mbappe” ar putea ajunge la tribunal! » PSG încearcă toate variantele pentru a-l forța să semneze un nou acord

Kylian Mbappe (stânga) a revenit la antrenamentele lui PSG // Foto: Imago
Kylian Mbappe (stânga) a revenit la antrenamentele lui PSG // Foto: Imago

Articol de - Publicat vineri, 21 iulie 2023 16:59 / Actualizat sambata, 22 iulie 2023 09:02

Potrivit ziaristului francez Abdellah Boulma, n-ar fi exclus ca PSG să ajungă în instanță pentru a soluționa conflictul cu golgheterul său. Kylian Mbappe, atacantul de 24 de ani, refuză prelungirea contractului scadent în 2024, pentru a putea pleca liber în vara viitoare.

Telenovela Mbappe nu pare să ajungă prea curând la ultimul episod. În fiecare zi apar noi dezvăluiri și intrigi, ultima noutate fiind că atacantul de 24 de ani ar putea fi dus la tribunal de către PSG. Informația a fost lansată, pe Twitter, de jurnalistul francez Abdellah Boulma, ce lucrează la RTL Sports și care crede că diferendul se va rezolva în fața unui judecător!

Președintele lui PSG, mesaj dur la antrenament, aluzie la Kylian Mbappe: „Cine nu respectă această emblemă, mai bine pleacă!”
FRANȚA
Președintele lui PSG, mesaj dur la antrenament, aluzie la Kylian Mbappe: „Cine nu respectă această emblemă, mai bine pleacă!”

„PSG caută o soluție legală favorabilă pentru toate părțile”

„PSG face tot posibilul să găsească o soluție la conflictul care opune clubul lui Mbappe, cu ajutorul unor interlocutori diferiți. O soluție legală favorabilă pentru toate părțile e adânc studiată. Fotbalistul rămâne consecvent deciziei de a-și duce actualul contract la bun sfârșit", explică ziaristul amintit. 

O perspectivă de care Parisul nici nu vrea să știe și pe care dorește s-o evite cu orice preț.

Destinul lui Kylian pare legat de Real Madrid

Dacă până pe 31 iulie nu semnează un nou angajament, PSG îl va pune pe lista de transferări și va încerca să-l vândă. „Nu ne permitem să-l pierdem gratis pe cel mai bun jucător din lume”, declara recent președintele campioanei Franței, Nasser Al-Khelaifi. 

Destinul lui Kylian pare să fie legat de Real Madrid, atentă la toate lucrurile ce se întâmplă la Paris. „Gruparea blanco e pregătită în orice moment să acționeze, dar nu va mișca un deget până când operațiunea Mbappe nu devine clară”, a explicat cotidianul catalan Mundo Deportivo. 

Echipa lui Carlo Ancelotti îl așteaptă pe Kylian în vara viitoare, când nu mai trebuie să achite decât prima de insstalare și salariul fotbalistului, cotat la 180 de milioane de euro pe transfermarkt.com.

310goluri au fost influențate de Mbappe în cele 260 de meciuri jucate la PSG. Kylian a reușit 212 goluri și 98 de assisturi

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

Kyle Walker încă n-a semnat cu Bayern și deja a tensionat atmosfera în vestiar » De ce s-au enervat Thomas Muller și Manuel Neuer

Patronul lui Fulham se opune transferului golgheterului său în Arabia Saudită: „Banii te pot scăpa de orice, mai puțin de o crimă”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
mehigh_ms
mehigh_ms  •  22 Iulie 2023, 08:51

Kylian Mbappe, atacantul de 24 de ani, refuză prelungirea contractului scadent în 2014. marca GSP

Vezi toate comentariile (1)
Comentează