INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID

Cei 3 jucători pe care Zinedine Zidane îi dă afară de la Real Madrid » Gareth Bale, Dani Ceballos și Marcos Llorente trebuie să își caute echipe

Bale (dreapta) și Ceballos (stânga), doi dintre jucătorii pe care Zidane nu se mai bazează din sezonul următor FOTO: Guliver/GettyImages
Bale (dreapta) și Ceballos (stânga), doi dintre jucătorii pe care Zidane nu se mai bazează din sezonul următor FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat luni, 06 mai 2019 20:11

Zinedine Zidane le-ar fi transmis lui Gareth Bale (29 de ani), Dani Ceballos (22 de ani) și Marcos Llorente (24 de ani) să își caute echipe din vară.

Real Madrid e pregătită pentru o nouă eră. Florentino Perez anunță o vară fierbinte, în care pune la bătaie 500 de milioane de euro. Spaniolii de la Marca scriu că Zidane începe să facă loc noilor veniți și a pus pe liber trei fotbaliști.

Cea mai importantă despărțire este cea de Bale. De la revenirea la Madrid, Zidane nu a comunicat cu galezul în legătură cu rămânerea lui la echipă. Până astăzi, când o conversație scurtă a lămurit totul. Microbiștii sunt de acord cu decizia lui Zizou. Într-un sondaj inițiat de Marca, peste 90 la sută dintre cei 159.000 de votanți vor ca Bale să plece. În cazul celorlalți doi maziliți, lucrurile stau diferit. Peste 39% dintre votanți vor ca Ceballos să rămână, iar 73% dintre fanii madrileni vor ca Llorente să facă parte din viitorul clubului.

102 goluri și 64 de pase decisive are Gareth Bale în tricoul lui Real Madrid, în aproape 6 ani

Două transferuri bifate

Real Madrid a perfectat deja două transferuri. „Galacticii” au plătit 50 de milioane de euro pentru fundașul central brazilian Eder Militao (21 de ani) și 45 de milioane de euro pentru mijlocașul brazilian Rodrygo (18 ani). 

Vezi și: 

Neymar aproape de Real Madrid! Clauza secretă care face posibil transferul galactic » Spaniolii îl cumpără la preț redus

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (9)
christiano0
christiano0  •  06 Mai 2019, 22:24

Hmmm...ce repede uita fanii cine le-a adus Liga Campionilor (forfecutza lui Bale).

heisenberg_75
heisenberg_75  •  06 Mai 2019, 22:10
Postat de Alexandru Cristian Vasile-Bugarin pe 06 Mai 2019, 21:52

Bine ca-l tine pe Mariano! :))

Normal. De ce ar fi Jovic mai bun ca Mariano ?

1223953254372879
Alexandru Cristian Vasile-Bugarin  •  06 Mai 2019, 21:52

Bine ca-l tine pe Mariano! :))

Vezi toate comentariile (9)
Comentează