INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CHELSEA

Singurul club cu care Roman Abramovich refuza din start orice negociere: „Nu te duci acolo! Nu fac afaceri cu ei”

FOTO: Imago
FOTO: Imago

Articol de - Publicat sambata, 08 aprilie 2023 12:35 / Actualizat sambata, 08 aprilie 2023 13:08

Carlton Cole (39 de ani), fost atacant la Chelsea, a povestit o întâmplare incredibilă cu fostul patron al londonezilor, Roman Abramovich.

Crescut la juniorii lui Chelsea, și trecut pe la echipe precum Wolverhampton, Chartlon, West Ham, Aston Villa sau Celtic, Carton Cole a povestit cum omul de afaceri rus i-a refuzat transferul la Tottenham, una dintre rivalele londoneze ale albaștrilor.

Gestul pe care Roman Abramovich l-a făcut pentru Adrian Mutu: „Incredibil, dar a acceptat!”
CHELSEA
Gestul pe care Roman Abramovich l-a făcut pentru Adrian Mutu: „Incredibil, dar a acceptat!”

Roman Abramovich refuza să negocieze cu Tottenham

„Am fost la un pas să mă transfer la Tottenham. Am făcut chiar și vizita medicală. Roman Abramovich a aflat și mi-a zis «Trebuie să te întorci! Nu te duci la Tottenham. Nu poți să mergi acolo. Nu fac afaceri cu Tottenham! Am o altă propunere pentru tine». 

M-am întors la stadion cu tata și cu unchiul meu. Acolo era Abramovich și l-am întrebat unde mă duc. Mi-a spus «Îți fac un contract nou, dar trebuie să te duci la ȚSKA Moscova». Era cealaltă echipă a lui.

Eu încercam să prind lotul naționalei. În acea perioadă, dacă jucai în străinătate era greu să te convoace. Așă că i-am spus «Prietene, nu mă duc la ȚSKA!»”, a povestit Cole pentru The Sun.

După ce în sezonul 2003-2004 a fost împrumutat la Charlton, Cole a plecat definitiv de la Chelsea, fiind cumpărat de Aston Villa.

În iunie 2003, înainte de a devenit patron la Chelsea, Roman Abramovich a negociat cumpărarea clubului Tottenham, dar tranzacția nu s-a făcut. Cu el patron, un singur jucător fost la Chelsea a ajuns la Spurs: portarul italian Carlo Cudicini, în 2009, din postura de jucător liber de contract

Rusul a vândut clubul în martie 2022, după ce guvernul britanic i-a impus mai multe sancțiuni, ca urmare a apropierii cu Vladimir Putin.

34de meciuri și 8 goluri are Carlton Cole la Chelsea

293de prezențe are în tricoul lui West Ham. A marcat de 67 de ori

Citește și:

Imagini spectaculoase din Anglia: echipa antrenată de fostul elev al lui Guardiola a promovat în Premier League cu 7 runde înainte de final

Anunț de ultimă oră al lui Marius Șumudică: „Am lacrimi în ochi, am dus o luptă extrem de grea în suflet, acolo unde războaiele sunt poate cel mai greu de gestionat”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
danut.petnaise
danut.petnaise  •  08 Aprilie 2023, 22:49

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

VardyParty
VardyParty  •  08 Aprilie 2023, 16:37
Postat de cpt.ahab pe 08 Aprilie 2023, 13:09

"Rusul a vândut clubul în martie 2022, după ce guvernul britanic i-a impus mai multe sancțiuni, ca urmare a apropierii cu Roman Abramovich". Hm! E de rău, dacă ajungi în halul de a fi apropiat de tine însuți!

Oh, Capitane, Capitane… ii execuți zilnic, si ei, ca buruienile…

Neacsumihaisorin201989
Neacsumihaisorin201989  •  08 Aprilie 2023, 14:06
Postat de cpt.ahab pe 08 Aprilie 2023, 13:09

"Rusul a vândut clubul în martie 2022, după ce guvernul britanic i-a impus mai multe sancțiuni, ca urmare a apropierii cu Roman Abramovich". Hm! E de rău, dacă ajungi în halul de a fi apropiat de tine însuți!

Dar nu cumva i-a confiscat statul IndoenglezoMusulman clubul?Cum l-a vandut?

Vezi toate comentariile (4)
Comentează