INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TRANSFER

S-a făcut! Chelsea a transferat cel mai bun marcator din Germania » Afacerea îi costă 60 de milioane de euro pe englezi

La balon, Christopher Nkunku // sursă foto: Imago Images
La balon, Christopher Nkunku // sursă foto: Imago Images

Articol de GSP - Publicat sambata, 17 decembrie 2022 13:30 / Actualizat sambata, 17 decembrie 2022 13:51

Chelsea a rezolvat transferul atacantului francez Christopher Nkunku (25 de ani), care se va alătura echipei în vară, la finalul sezonului. Până atunci va continua la RB Leipzig.

Unul dintre cei mai în formă jucători din campionatele de top ale Europei, Christopher Nkunku, va juca la Chelsea începând cu sezonul 2023/2024.

Actualul golgheter din Bundesliga, cu 12 goluri în acest sezon, a semnat contractul cu Chelsea, potrivit specialistului în mercato Fabrizio Romano. Și cluburile s-au înțeles și au parafat înțelegerea, RB Leipzig urmând să primească în jur de 60 de milioane de euro.

Profesorul român al arbitrului delegat la finala Argentina - Franța: „L-au ales pe el pentru că e singurul care știe să facă asta...”
ARGENTINA - FRANȚA
Profesorul român al arbitrului delegat la finala Argentina - Franța: „L-au ales pe el pentru că e singurul care știe să facă asta...”

Christopher Nkunku, noul jucător al lui Chelsea

Nkunku ar fi trebuit să participe la Campionatul Mondial alături de naționala Franței, dar o accidentare de ultim moment l-a scos din lot înainte de turneu.

Evaluat la 80 de milioane de euro, francezul se află în cel mai bun moment al carierei. A înscris 17 goluri în 23 de meciuri în acest sezon în toate competițiile, iar în stagiunea precedentă a înscris 35 de goluri în 52 de meciuri!

Nkunku evoluează cu precădere pe poziția de al doilea vârf, în spatele numărului 9 clasic. A fost pe lista de 30 de nominalizați la Balonul de Aur din 2022, dar nu a primit niciun vot.

Nkunku a fost crescut de PSG, iar în 2019 a făcut pasul în Germania, la RB Leipzig, care l-a cumpărat cu 13 milioane de euro.

Tot din fotbalul european: 

Final prematur al contractului care i-ar fi adus 270 de milioane de euro lui Manchester United: „Nu tolerăm așa ceva”

Amenințat că va fi dat afară, Marcelo și-a amintit ce poate » „Dublă” splendidă contra lui Rotariu: „M-am întors”

„Lampard” Popescu, primul plecat de la FCSB? » Până să vină oferta lui Becali, a bătut deja palma cu alt club din Superligă: „Suntem încântați, e un campion”

L-a disperat pe Hagi: „Ne despărțim, nu se mai poate! La câți bani îi dăm, trebuia să fie star”


Comentarii (2)
trink
trink  •  18 Decembrie 2022, 06:08

da ma e francez originar din intunericul antarctidei!

leu.mr
leu.mr  •  17 Decembrie 2022, 19:09

Werner 2 ...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează