INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CHELSEA

Chelsea ar putea fi vândută de Roman Abramovic » La ce sumă e cotat clubul londonez

Chelsea ar putea fi vândută de Roman Abramovic » Valoarea clubului londonez este URIAȘĂ/ foto:GettyImages
Chelsea ar putea fi vândută de Roman Abramovic » Valoarea clubului londonez este URIAȘĂ/ foto:GettyImages

Articol de GSP - Publicat sambata, 26 februarie 2022 15:39 / Actualizat sambata, 26 februarie 2022 18:04

Roman Abramovic, patronul rus al lui Chelsea, este considerat „unul dintre oamenii cheie ai cleptocrației lui Putin”. În contextul războiului dintre Rusia și Ucraina, mai mulți investitori ar fi interesați să o cumpere pe Chelsea, după ce Abramovic ar urma să fie interzis în Marea Britanie.

Potrivit Bloomberg, mai mulți investitori, unii dintre ei fiind americani, așteptă deciziile guvernului britanic în legătură cu sancțiunile împotriva Rusiei. Aceștia sunt în alertă în cazul în care Chelsea va fi scoasă la vânzare, deși valoarea clubului londonez se ridică la suma de 1,9 miliarde de euro.

Thomas Tuchel se teme de reacții negative la adresa lui Chelsea, după ce patronul Roman Abramovic a fost asociat cu Vladimir Putin
RĂZBOI ÎN UCRAINA
Thomas Tuchel se teme de reacții negative la adresa lui Chelsea, după ce patronul Roman Abramovic a fost asociat cu Vladimir Putin

Chelsea ar putea fi vândută pentru o sumă URIAȘĂ

Conform sursei citate, s-ar fi făcut deja o ofertă pentru cumpărarea lui clubului londonez, în această lună. Chelsea este deținută de Abramovic din 2003, iar în ultimii 19 ani a devenit una dintre cele mai populare și bogate echipe ale lumii. În acest moment, valoarea clubului este de 1,9 miliarde de euro.

Potrivit politicianului britanic Chris Bryant, „Abramovic nu mai este omul potrivit pentru a deține clubul Chelsea”, în contextul în care oligarhul rus ar urma să fie interzis pe teritoriul Marii Britanii.

Citește și:

Fotbalul din Spania face un apel la pace » Mesajul „Opriți războiul”, afișat pe grafica meciurilor din La Liga

Echipa lui Chiricheș, alături de fostul ei antrenor: „Gândurile noastre nu au cum să nu se îndrepte către Mister De Zerbi”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
titiduru22
titiduru22  •  26 Februarie 2022, 17:51

Chelsea Clinton ?

marius_r
marius_r  •  26 Februarie 2022, 17:40

Cititi mai atent inainte sa traduceti. Chelsea valoreaza mai mult de 1,9 miliarde. Clubul e evaluat pe la 3,9 miliarde (considerati doar stadionul intr-o locatie centrala in Londra). 1,9 miliarde e reprezentat de un credit pe model estic; pe care Chelsea il datoreaza lui Abramovich. Iar in cazul in care e nevoit sa se retraga, isi ia banii de la club destul de sigur - indiferent de tara in care va fi … trist ptr suporteri, dar noi o stim de la Jiji tactica

vasileroaita
vasileroaita  •  26 Februarie 2022, 17:06

O ocazie pentru nea Gigi Beg Ali! Cumpără Chelsea și are tot ce-i trebuie: echipa de top, stadion super, suporteri!! Ar avea ce să distrugă...

Vezi toate comentariile (3)
Comentează