INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Chilipir Real » Milan l-a vîndut cu 65 de milioane euro pe Kaka în 2009 şi l-a readus gratis de la Madrid

Kaka (dreapta) va reedita duelurile cu Chiellini din derbyurile Milan - Juventus
Kaka (dreapta) va reedita duelurile cu Chiellini din derbyurile Milan - Juventus

Articol de - Publicat marti, 03 septembrie 2013 00:00 / Actualizat luni, 02 septembrie 2013 21:46

Rossonerii l-au împrumutat pe brazilianul de 31 de ani, care va acoperi vînzarea lui Boateng la Schalke. ”Visam să mă întorc şi cred că Milan mă va duce la Mondiale”, a declarat ”Ricky”.

Milanul low-cost mai face o afacere ieftină pe ultima sută de metri. Rossonerii au pus mîna pe chilipirul verii şi i-au găsit repede înlocuitor lui Boateng.

Vicepreşedintele Galliani s-a întors de la Madrid cu brazilianul pe care-l vînduse în 2009 cu 65 de milioane de euro. Kaka revine pe "San Siro", trimis de Ancelotti (chiar antrenorul cu care a lucrat 6 sezoane la Milan), şi s-a întors gratis!

Real a acceptat să-l cedeze sub formă de împrumut, doar ca să scape de salariul său imens de zece milioane de euro. Şi ar putea primi cîteva milioane dacă în următoarele două sezoane Kaka va atinge anumite obiective.

"Ricky", cum l-au poreclit tifosii, a acceptat să-şi micşoreze substanţial salariul şi va cîştiga doar 4 milioane. "De 15 zile negociam cu Milan şi visam să mă întorc. N-am ales pentru bani şi cred că mutarea mă va ajuta să revin la «naţională» şi să ajung la Mondiale", a declarat ieri brazilianul.

4 milioane de euro anual plus bonusuri e salariul lui Kaka la Milan, cu 6 mai puţin decît avea la Real

28 de goluri în 113 meciuri a reuşit brazilianul în cele patru sezoane cît a jucat la formaţia madrilenă

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
rossonero11
rossonero11  •  04 Septembrie 2013, 15:43

sunt fan milan ,,dar hai sa nu fim penibili

monere1980
monere1980  •  03 Septembrie 2013, 15:48

kaka is coming home! Sa vezi ce-o sa rad daca Milan castiga UCL anul asta iar Kaka iese cel mai bun jucator al competitiei :)) ..... Asta ca tot ii auzi pe hexpertii astia de pe gsp ca Kaka e expirat, ca Kaka e teapa secolului, ca Kaka in sus Kaka in jos..... Stai numai asa :)

Vezi toate comentariile (2)
Comentează