INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SCOȚIA

Colegii lui Ianis, prinși în ofsaid! Doi jucători ai lui Rangers au fost trimiși în izolare după ce au încălcat protocolul anti-Covid-19

Articol de GSP - Publicat luni, 02 noiembrie 2020 15:49 / Actualizat luni, 02 noiembrie 2020 15:50

Doi colegi de la Rangers ai lui Ianis Hagi (22 de ani) au fost ieri la o petrecere în Glasgow. Clubul i-a suspendat pe Jordan Jones (26 de ani) și George Edmundson (23 de ani).

Doi jucători ai lui Rangers au vrut să celebreze victoria de la Kilmarnock (1-0) și au participat la o petrecere privată în Glasgow. Jordan Jones și George Edmundson, colegii lui Ianis Hagi ce nu au figurat nici pe banca de rezerve, au fost prinși luni, la 1:25, poliția intervenind să le spargă distracția și amendând 10 persoane. Liderul din Scoția i-a suspendat imediat și i-a trimis 14 zile în izolare!

„Ambii sunt terminați”

Șefii au criticat dur atitudinea "intolerabilă", anunțând că "nu vom accepta astfel de derapaje". Și fanii echipei de pe Ibrox Park au luat foc. "Niște tâmpiți absoluți", "Sper că Rangers îi va pedepsi exemplar. De fapt, cred că ambii sunt terminați!" și "Puteau să se infecteze, răspândind virusul la echipă" sunt câteva comentarii postate pe rețelele sociale.

Atacantul Jordan Jones, 26 de ani, are un gol în patru meciuri din acest sezon, iar fundașul Edmundson, tot englez, 23 de ani, a fost folosit de Steven Gerrard doar în două partide.

Mihai Stoichiță despre Ianis Hagi: „Toată lumea îl compară cu tatăl lui. A urcat pas cu pas în carieră!”

Citește mai multe știri din fotbal:

S-a terminat! Bayern pierde unul dintre cei mai importanți jucători: „Impresarul lui e ca un piranha lacom”

Benfica, echipa care a vândut de aproape un miliard de euro în ultimul deceniu! Ce jucători ar fi putut avea în lot acum

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (1)
2373090662702614
Constantin Mosnegutu  •  02 Noiembrie 2020, 16:15

Vedeti ca si paznicul stadionului nu stiu ce a facut... A aparut pe un site de pe undeva din argentina... Inca un prilej ca sa amintiti de marele, inegalabilul... ianis hagi!!!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează