INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  RĂZBOI

Conflict între Elon Musk și Ucraina, în care s-a implicat și clubul lui Mircea Lucescu: „Când nu ai răspândit propaganda rusă”

Elon Musk, Foto: Getty Images
Elon Musk, Foto: Getty Images

Articol de - Publicat luni, 02 octombrie 2023 18:48 / Actualizat luni, 02 octombrie 2023 20:27

Înțepăturile de pe social media au pornit de la Elon Musk, care l-a ironizat pe președintele ucrainean Volodimir Zelenski: „Când au trecut cinci minute și nu ai cerut ajutor de un miliard de dolari". Kievul a declanșat reacții mai acide. Inclusiv Dinamo Kiev, clubul unde antrenează Mircea Lucescu.

Războiul din Ucraina continuă de mai mult de un an și jumătate, președintele său, Volodimir Zelenski, continuă să discute cu liderii lumii cerând ajutor pentru țara sa, ajutor financiar, ajutor militar.

A marcat al 3-lea cel mai rapid hattrick, apoi și-a rupt piciorul! Echipa lui a fost egalată acasă, de la 3-0 în repriza secundă
SPANIA
A marcat al 3-lea cel mai rapid hattrick, apoi și-a rupt piciorul! Echipa lui a fost egalată acasă, de la 3-0 în repriza secundă

Elon Musk l-a insultat pe Volodimir Zelenski. Photoshop într-un meme viral

Elon Musk, 52 de ani, proprietarul Tesla, SpaceX și X (fostul Twitter), cel mai bogat om al planetei, cu o avere estimată de Forbes la 252,6 miliarde de dolari, „oferă servicii de comunicații prin satelit (Starlink) esențiale pentru defensiva ucraineană", susține Daily Mail, dar reacțiile sale pe X au deranjat nu o dată Ucraina.

Miliardarul american l-a ironizat pe Volodimir Zelenski cu un meme pe X. Cu ajutorul Photoshop, l-a „pus" pe președintele ucrainean într-o sală de clasă. Mesajul: "Când au trecut cinci minute și nu ai cerut ajutor de un miliard de dolari". Chipul lui Zelenski a fost photoshopat într-un meme devenit viral pe social media.

Meme-ul original trucat de Musk a surprins un american, Michael McGee, adolescent de 16 ani din Texas, cu venele umflate, în timp ce stătea în bancă. Explicația: "Încercând să țin un vânt lângă o fată drăguță din clasă".

Replică pentru Elon Musk. Lansarea eșuată a unei rachete: „A ajuns în rahat până la gât"

Replicile acide n-au întârziat să apară de la Kiev. În primul rând, Parlamentul Ucrainei (Verkhovna Rada), care a schimbat portretul lui Zelensky cu cel al lui Musk în aceeași imagine și a răspuns la fel de înțepător: „Când au trecut cinci minute și nu ai răspândit propaganda rusă".

Dinamo Kiev, clubul unde e antrenor Mircea Lucescu, s-a implicat și el într-o reacție similară cu cea a Verkhovna Rada: „Fața ta când nu ai răspândit propaganda rusă timp de cinci minute". Alături, o imagine trucată a lui Elon Musk.

Conflict între Elon Musk și Ucraina, în care s-a implicat și clubul lui Mircea Lucescu: „Când nu ai răspândit propaganda rusă”

Ruslan Stefanchuk, purtătorul de cuvânt al Parlamentului de la Kiev, a comentat și el malițios: „Cazul când... (Elon Musk) a încercat să cucerească spațiul, dar ceva a mers prost și în cinci minute a ajuns în rahat până la gât". Aluzie la lansarea eșuată a unei rachete SpaceX în aprilie.

Consilierul prezidențial Mykhailo Podolyak l-a criticat și el: „Din nefericire, ca figură media semnificativă, dar fiind la mii de kilometri de epicentrul războiului, nu oricine și nu întotdeauna poate înțelege bombardamentele zilnice și plânsul copiilor când își pierd părinții".

A marcat al 3-lea cel mai rapid hattrick, apoi și-a rupt piciorul! Iar echipa lui a fost egalată acasă de la 3-0 în repriza secundă!

Universitatea Craiova se pregătește de debutul în noul sezon de Youth League » De ce nu poate juca Atanas Trică

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
serban191055
serban191055  •  02 Octombrie 2023, 21:32

"Oferă servicii de comunicații prin satelit esențiale pentru defensiva ucraineană" ! Băi, da' dacă se supără ăsta și le taie serviciile ? Ce fac ucrainenii, rămân cu miștocăreala ? Pe bune, ăștia ori sunt ***, ori li s-a urcat la cap că sunt buricul pământului și că toți sunt obligați să le cânte în strună ! Pe polonezii care i-au ajutat cu absolut orice au "reușit" să-i îndepărteze, pe ăsta care le asigură un serviciu esențial îl iau la mișto, pe bune, nu-i văd bine !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

81mada
81mada  •  02 Octombrie 2023, 21:00

Ce razboi e ala in care ai voie sa iesi din tara cu Tesla si Mercedes, milioane de dolari, coruptie fara margini… Razboi a fost in Bosnia , Serbia si Kosovo, in Ucraina e doar o pacaleala de razboi… un mod de a evapora miliarde de dolari care oricum nu mai exista!

Amen975ZQzamolxe
Amen975ZQzamolxe  •  02 Octombrie 2023, 20:57

Ai *** "Zdrelenski" .... vine "Black Friday" .... Sabatul este al tau ... Shalom ... O sa le para rau la cei ce te ajuta . "Mazel Tov " !!! ........

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează