INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  EL CLASICO / REAL MADRID - FC BARCELONA, SÎMBĂTĂ, 23:00, DIGI SPORT ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Conspiraţia cartonaşelor » Mourinho a aruncat prima "piatră" în Barcelona!

Articol de - Publicat joi, 14 aprilie 2011 00:00 / Actualizat joi, 14 aprilie 2011 11:33

Miercuri noapte, după ce s-a calificat în semifinalele Ligii, 4-0 şi 1-0 cu Tottenham, Jose Mourinho a aruncat prima "piatră" în Barcelona, pe care o va întîlni de patru ori în 18 zile! Primul Real - Barca e sîmbătă, decisiv pentru La Liga 2010-2011.

VEZI REZUMATUL PARTIDEI TOTTENHAM - REAL MADRID 0-1!

Antrenorul Madridului s-a supărat cînd a văzut că Ricardo Carvalho, fundaşul său central, a luat încă un "galben" cu Tottenham şi va fi suspendat pentru turul semifinalelor din 27 aprilie. E enervat că, atunci cînd el le-a cerut lui Xabi Alonso şi Sergio Ramos să ia deliberat un cartonaş pentru a nu pierde un meci important din Ligă, a fost suspendat de UEFA. Iar cînd Pep Guardiola face acelaşi lucru cu fotbaliştii Barcelonei, nu păţeşte nimic.

"Poate voi, ziariştii, veţi afla motivul pentru care Mourinho nu poate «şterge» cartonaşele, în timp ce alte cluburi pot să o facă. Pur şi simplu, eu am mîinile legate", a protestat tehnicianul în vîrstă de 48 de ani.

Mou a adăugat: "Ca să fiu cinstit, aşa cum sînt mereu, după ce am marcat al patrulea gol cu Tottenham, la Madrid, unul dintre asistenţi mi-a spus să-i anunţ pe Cristiano Ronaldo şi pe Carvalho să ia cartonaşe. I-am răspuns că nu se poate, pentru că aş fi suspendat la semifinale. Apoi, a doua zi, alt antrenor, tot acasă, a reuşit şi nu i s-a întîmplat nimic".

"Vinovat" era Guardiola: Iniesta a luat intenţionat "galben" în prima manşă cu Şahtior, a fost suspendat la returul de la Doneţk, dar poate juca fără probleme în semifinala cu Madridul. Iar Busquets şi Victor Valdes au scăpat şi ei de pericolul suspendării pentru derbyul de sîmbătă de pe Bernabeu. Au fost suspendaţi la o partidă anterioară.

Real Madrid - Barcelona se dispută sîmbătă seară, cu începere de la ora 23:00, în direct pe DigISport şi liveTEXT pe GSP.RO.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (10)
ravanelly
ravanelly  •  15 Aprilie 2011, 15:53

si mie imi place jocul lui barca dar mou are perfecta dreptate. barca e clar avantajata de arbitraje si alti factori. imi amintesc acum 2 ani semifinala cu chelsea cand englezi nu au primit 3 penaltyuri. 3 henturi mari si late petrecute in fata arbitrului. cand sunt in dificultate arbitri dau cate o mana de ajutor. apoi cineva aici spunea ca nu il poti compara pe guardiola cu mou! sa fim seriosi baieti pep a avut mult noroc cu messi altfel nu se stie. daca privim meciurile cele mai importante golurile decisive le-a dat messi, el insemna aproximativ 50% din barca. asa k stati mai buni. sa castige cel mai bun!!!

alex__
alex__  •  14 Aprilie 2011, 19:32

Barcelona no sa aiba un meci usor. Sper ca Realul va castiga.

felix20
felix20  •  14 Aprilie 2011, 13:14

cred k bate barca , dar sa ajungi sa il compari pe guardiola cu mourinho cre' k e km mult

Vezi toate comentariile (10)
Comentează