INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Conte îşi ”torturează” jucătorii de la Juventus cu ajutorul unei maşini vorbitoare

Conte nu scapă nimic de sub control la antrenamente. Nu întîmplător, Juventus a avut cei mai puțini accidentați în sezonul trecut
Conte nu scapă nimic de sub control la antrenamente. Nu întîmplător, Juventus a avut cei mai puțini accidentați în sezonul trecut

Articol de - Publicat marti, 17 iulie 2012 00:00 / Actualizat luni, 16 iulie 2012 21:54

Antrenorul campioanei şi-a supus elevii la testul yo-yo, dirijat de ”ajutorul” său electronic, ce comandă intensitatea şi frecvenţa sprinturilor făcute pe o distanţă de 25 de metri.

Juventus a descoperit un nou inamic la antrenamente. "Talibanul" Conte îşi chinuieşte campionii şi cu asistentul său electronic. 2.500 de fani bianconeri au luat cu asalt cantonamentul de la Chatillon ca să asiste la şedinţa inedită de pregătire comandată de "maşina vorbitoare", care l-a înlocuit pe tehnician!

E vorba despre testul yo-yo, destinat a evalua răspunsul metabolismului în timpul şi succesiv efortului fizic. Jucătorii aleargă înainte şi înapoi pe un traseu de 25 de metri, crescînd treptat viteza. Aici intră în joc "maşina vorbitoare", ce dictează momentul plecării şi ritmul prin impulsuri sonore. Ele devin tot mai apropiate, ridicînd strocul. Cînd ating viteza maximă, jucătorilor li se măsoară frecvenţa cardiacă.

La început maşina a vorbit, însă nu a ascultat-o nimeni! Nu că Vidal şi colegii ar fi refuzat "tortura", ci din cauza fanilor prea gălăgioşi. Intervenţia lui Conte a restabilit ordinea, testul fiind dus la bun sfîrşit!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
steaua.libera
steaua.libera  •  17 Iulie 2012, 11:17
Postat de drughi009 pe 17 Iulie 2012, 10:38

30 de titluri pe teren ..........................3 stele la tricou

cat suferiti dupa alea 3 stele. dar mai aveti 2 titluri de luat!

drughi009
drughi009  •  17 Iulie 2012, 10:38

30 de titluri pe teren ..........................3 stele la tricou

Vezi toate comentariile (2)
Comentează