INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SUPERCUPA ANGLIEI

Continuă contrele între Wenger și Mourinho: "Am strîns cîteva mîini, dar nici una «specială»"

Articol de - Publicat marti, 04 august 2015 00:00

După meci, Mourinho a încercat să-l salute pe șeful "tunarilor", care l-a ignorat total. "Nu-i sfîrșitul lumii", a comentat Mou, care și-a înțepat rivalul: "Pe teren, Arsenal și-a abandonat stilul ofensiv". Wenger a reacționat prompt: "N-am abandonat nimic"

Arsene Wenger, 65 de ani, n-a uitat că Jose Mourinho, cu 13 ani mai tînăr, l-a numit "voyeur" în 2005, fără să-și ceară scuze apoi, și că l-a ironizat permanent de atunci. Făcînd ultimul comentariu malițios în 2014: "Wenger e un specialist al eșecului".

Managerul lui Chelsea a vrut să-și salute rivalul după Supercupa pierdută, dar francezul, care reușise în sfîrșit să-l învingă după 7 înfrîngeri și 6 remize, l-a tratat cu dispreț și l-a ignorat de două ori. Chiar și cînd lusitanul s-a așezat fix în fața scării pe care coborau cîștigătorii cu medaliile la gît. Arsene a trecut exact prin spatele lui.
"Ați văzut ce s-a întîmplat, nu? Eu am fost acolo, nu puteam fi evitat, dar dacă unii schimbă direcția...", a atacat sarcastic Jose. Wenger n-a rămas dator: "Am strîns cîteva mîini, dar nici una «specială»".

Portughezul nu s-a lăsat. " Arsenal se lăuda cu fotbalul său ofensiv. Acum, și-a abandonat stilul. Unii susțineau că nu merită să cîștige cei care se apără bine". Arsene a fost iarăși prompt: "N-am abandonat nimic. Noi ne apărăm bine și atacăm bine împreună".

"Eu nu țin nici medaliile de învingător"

După episoadele cu Wenger, Mourinho i-a aruncat unui băiețel din tribună medalia. De ce? "Eu nu păstrez nici medaliile de învingător, cum să le țin atunci cînd pierd?", a explicat managerul lui Chelsea. "Și am făcut fericit un puști".

Execuția week-end-ului: Oxlade, vinclu cu 90,4 km/h

În minutul 24, Oxlade-Chamberlain l-a păcălit pe Azpilicueta în colțul careului și a șutat extraordinar cu stîngul. Mingea a pătruns în poartă, la vinclu, cu o viteză de 90,4 km/h. A fost primul gol al lui Arsenal în fața lui Chelsea după 506 minute. 1-0, reușita care a decis Supercupa Angliei.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
mariuss72
mariuss72  •  04 August 2015, 10:12

Un clovn penibil acest mucinio.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează