SPORTURI  »  TENIS  »  TURNEUL DE LA MIAMI

VIDEO S-a blocat! » Victor Ioniţă a rămas în pană de idei într-un moment critic » Dialog uluitor cu Simona: "N-am nici o şansă"

Foto captură Dolcesport
Foto captură Dolcesport

Articol de GSP - Publicat vineri, 03 aprilie 2015 12:38

Simona Halep a avut nevoie de ajutorul lui Victor Ioniţă în meciul din semifinalele de la Miami pierdut în faţa Serenei Williams. De această dată, antrenorul ei n-a mai putut s-o ajute, iar românca a ratat calificarea în ultimul act al competiţiei.

Mai jos puteţi citi dialogul pe care Simona l-a avut cu Victor Ioniţă într-un moment în care românca era surclasată de liderul WTA:

Victor Ioniţă: "Ea joacă foarte bine!"

Simona Halep: "Ştiu şi eu că joacă foarte bine!"

Victor Ioniţă: "Bun, bravo ei! Tu trebuie să fii în continuare solida, să faci în continuare ce ai făcut şi pînă acum. Mi se pare că eşti ok. Procentajul la primul serviciu trebuie să fie un pic mai sus, în corp. În rest, stai solidă, pe cross-uri, loveşte mingea în continuare, fără nici un fel de problemă"

Vezi VIDEO cu dialogul dintre cei doi

Simona Halep: "Nu ţi se pare că am jucat prea pe centru?"

Victor Ioniţă: "Nu"

Simona Halep: "Dacă lovesc aşa, n-am nici o şansă..."
Victor Ioniţă: "Ştiu, dar..."

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează