INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MANCHESTER UNITED - MANCHESTER CITY 1-2

Cornel Dinu a criticat derby-ul din Manchester: "Vorbim de milioane de euro și tot vedem trompete" » Nici Mourinho n-a scăpat

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat sambata, 10 septembrie 2016 21:22

Cornel Dinu a vorbit despre derby-ul din Manchester câștigat de City, scor 2-1, și a criticat anumiți fotbaliști. Nici Mourinho n-a scăpat de vorbele acide ale "Procurorului".

"A fost o partidă deosebită, cu un ritm foarte bun de joc, dat în special din tehnicitatea și viteza de circulație a balonului. Guardiola a câștigat pentru că a avut o așezare mult mai realistă și cu jucători mai bine aleși decât a făcut-o Mourinho.

Vorbim de milioane de euro și tot vedem trompete, cum a fost Bravo. Care a fost adus și el cu foarte multă greutate și s-a renunțat la portarul naționalei Angliei. M-a distrat la primul gol de Bruyne, cum a trecut de Blind, care poate juca doar cu mare greutate în Olanda. La fel m-a distrat și Mkhitaryan, care nu cred că e pentru această echipă.

Guardiola e un tip mult mai minuțios. Diferența este că Guardiola a fost un mare jucător, iar Mourinho, deși a avut rezultate, este mai mult reclamă decât consistență", a spus Cornel Dinu la Dolcesport.

Pentru City au punctat De Bruyne (15) și Iheanacho (36), în timp ce pentru United a marcat Ibrahimovici, cu trei minute înainte de pauză. Trupa lui Guardiola rămâne pe primul loc în Premier League cu maximum de puncte după 4 etape, în timp ce United a acumulat 9 puncte.

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (186)
plischi
plischi  •  11 Septembrie 2016, 10:55

l-a vazut cineva in teren pe pogba?! ala de koaishpe sute de milioane!

spion_kop
spion_kop  •  11 Septembrie 2016, 08:22
Postat de ovidiu_3003 pe 11 Septembrie 2016, 06:01

Dinu e un prost care nu stie nimic de fotbal Mou a avut ghinion ca Ibra sa fie pe traiectoria mingii sutate de pustiul de 18 ani a lui M.U. ca altfel ar fi fost egal ...un meci excelent facut de trupa lui Mou care a atacat si a incantat spectatorii ...nimic nu i jucat mai e si returul Guardiola a castigat cu noroc ...trompeta e Stanciu ...

esti varza ... nu sunt fan Mourinho, nici Dinu dar sa afirmi ca Dinu este un prost care nu are habar de fotbal si sa-l ridici in slavi pe ala care a pierdut meciul pe mana lui denota o mare prostie, pe alocuri frizeaza *** ...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

10204389902090161
Nicolae Cojocaru  •  11 Septembrie 2016, 08:20

Ce MU, ce MC! Singurul derby adevarat din lume este Dinamo-Steaua si nici Mourinho, nici Guardiola nu se pot compara cu Dinu, care e si procuror cu studii si diploma obtinute invatand pe branci in cantonamente! De jucatorii celor doua echipe, MU si MC, ce sa mai vorbim, n-au valoare! Valoare au cei de la noi, in special cei de la echipele bucurestene.

Vezi toate comentariile (186)
Comentează