INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA - GETAFE 2-1

Coșmarul Barcelonei e fără sfârșit! S-a accidentat și Jordi Alba » Ratează El Clasico!

Un an de coșmar pentru Barcelona. Parcă nu erau suficiente accidentările grave ale lui Suárez și Dembélé. Sâmbătă, și Jordi Alba s-a rupt. Foto: Guliver/GettyImages
Un an de coșmar pentru Barcelona. Parcă nu erau suficiente accidentările grave ale lui Suárez și Dembélé. Sâmbătă, și Jordi Alba s-a rupt. Foto: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat duminica, 16 februarie 2020 10:07

Jordi Alba a suferit o ruptură la adductorii piciorului drept la meciul câștigat de Barcelona cu Granada, scor 2-1, și va lipsi cel puțin trei săptămâni. Nu joacă nici cu Napoli, în turul ”optimilor” Ligii, nici la Madrid cu Real.

Un an de coșmar pentru Barcelona. Parcă nu erau suficiente accidentările grave ale lui Suárez și Dembélé. Ei vor rata tot restul sezonului. Sâmbătă, și Jordi Alba s-a rupt. Fundașul stânga a suferit o leziune la adductorii piciorului drept după numai un sfert de oră în meciul cu Getafe și va lipsi minimum trei săptămâni. 

Nu va juca nici în turul cu Napoli (25 februarie), din "optimile" Champions League, pierzând și El Clasico de la Madrid, programat pe 1 martie.

Coșmarul Barcelonei e fără sfârșit! S-a accidentat și Jordi Alba » Ratează El Clasico!
Jordi Alba a suferit o ruptură la adductorii piciorului drept la meciul câștigat de Barcelona cu Granada, scor 2-1. Foto: Reuters

Aceasta este a treia accidentare a lui Jordi Alba în actualul sezon. Pe 17 septembrie, la Dortmund, în Ligă, a avut o ruptură la bicepsul femural stâng. O lună de pauză. Pe 5 noiembrie, tot în Ligă (acasă, cu Slavia Praga), a făcut recidivă. Alte 37 de zile out!

Va fi înlocuit în formula de start cu Junior Firpo, iar rezerva acestuia poate fi Akieme, de la Barça B.

15 accidentăria suferit Jordi Alba în ultimele șapte sezoane

10 meciuria lipsit deja fundașul Barcelonei în actuala stagiune din cauza leziunilor

Citește și:

Catalanii se impun cu emoții și o egalează pe Real Madrid în fruntea clasamentului

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (1)
cornelconasu
cornelconasu  •  16 Februarie 2020, 12:34

Ăștia ...”rezolvă” ruptura în trei săptămâni ?!!!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează