INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  AL RAED - AL NASSR 1-3

VIDEO L-a făcut KO! Un cameraman, lovit în plin de Cristiano Ronaldo

Articol de - Publicat duminica, 17 septembrie 2023 09:54 / Actualizat luni, 18 septembrie 2023 17:01

Cristiano Ronaldo (38 de ani) a fost integralist pentru Al Nassr în victoria cu Al-Raed (3-2), din etapa a 6-a din Arabia Saudită.

Portughezul a fost printre marcatori, punctând pentru 3-0, în minutul 79, după ce Mane (45+1) și Talisca (49) au dus-o pe Al Nassr în avantaj.

Fostul star de la Manchester United, Real Madrid și Juventus a ieșit în evidență și în minutul 64, când a executat o lovitură liberă.

VIDEO Cameraman, lovit în plin de mingea lui Cristiano Ronaldo

La 2-0, Al Nassr a primit o lovitură liberă de la 16 metri, iar Cristiano Ronaldo a fost cel care a arestat mingea pentru a executa.

Atacantul lui Al Nassr a executat în forță lovitura liberă, iar mingea a trecut extrem de aproape de vinclu. După execuție, de suferit a avut un cameraman. Acesta se afla în spatele porții și a fost lovit în plin de șutul violent al lui Ronaldo.

Din fericire, acesta nu a fost rănit grav, deși se afla foarte aproape de poartă. S-a ținut de cameră, nu a căzut și a putut să continue.

Cristiano Ronaldo o dă în judecată pe Juventus

Cristiano Ronaldo susține că Juventus i-a rămas datoare după salariile neplătite în perioada pandemiei. Golgheterul portughez vrea 19,9 milioane de euro și pentru asta se va adresa justiției, după cum anunță cotidianul Gazzetta dello Sport.

Datoria datează din perioada pandemiei de coronovirus, în care CR7 a acceptat amânarea plății banilor prevăzuți în contract, pentru a ușura situația contabilă a clubului în perioada 2020-2021. Ronaldo a solicitat, prin intermediul avocaților, de la Procuratura din Torino actele referitoare la acele restanțe după ce a aflat că Paulo Dybala a ajuns la o înțelegere cu clubul pentru amânarea plății a 3 milioane de euro din aceeași perioadă a lockdown-ului.

Citește și:

Barcelona, show într-un meci al premierelor » Joao Felix și Joao Cancelo au „spart gheața” în tricoul catalanilor

Inter Miami nu se desurcă fără Lionel Messi » A luat o „mână de goluri” la Atlanta

„Lampard” Popescu, primul plecat de la FCSB? » Până să vină oferta lui Becali, a bătut deja palma cu alt club din Superligă: „Suntem încântați, e un campion”

L-a disperat pe Hagi: „Ne despărțim, nu se mai poate! La câți bani îi dăm, trebuia să fie star”


Comentarii (2)
cobra
cobra  •  18 Septembrie 2023, 16:50

Dactilograful care a scris acest articol era baut sau luaseo doză.... Ronaldo a executatlovitura libera catre propia poartă????? Astfel de idiotenii te fac sa nu mai citești ce scriu....."Atacantul lui Al Nassr a executat în forță lovitura liberă, iar mingea a trecut extrem de aproape de vinclu. După execuție, de suferit a avut un cameraman. Acesta se afla în spatele porții lui Al Nassr și a fost lovit în plin de șutul violent al lui Ronaldo." trezeste=te măi ***!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ce_o_mai_face_karagandy
ce_o_mai_face_karagandy  •  17 Septembrie 2023, 11:08

ala era iosif crt :)))))))))))))))))))) ii lua interviu lui sumudica :))))

Vezi toate comentariile (2)
Comentează