INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID

Cristiano Ronaldo e de vînzare! Real Madrid i-a stabilit preţul

Articol de GSP - Publicat luni, 16 noiembrie 2015 10:54

Real Madrid e gata să îl lase pe Cristiano Ronaldo să plece, dacă va primi o ofertă cel puţin egală cu suma plătită pentru portughez în urmă cu şase ani.

În 2009, madrilenii au plătit 94 de milioane de euro celor de la United, iar o întoarcere a starului de 30 de ani pe Old Trafford va costa la fel, susţine The Sun.

Manchester United şi PSG sînt cele două echipe interesate de serviciile lui Cristiano, care şi el ar fi tentat de o întoarcere în Anglia.

Portughezul a fost însă surprins la finalul meciului cu PSG discutînd cu antrenorul Laurent Blanc. Presa franceză speculează că aceştia ar fi vorbit despre un eventual transfer.

Madrilenii ar fi dispuşi să primească oferte însă abia din vară.

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (5)
andrei.33
andrei.33  •  16 Noiembrie 2015, 15:07

Il vrei la Steaua?

omidiu
omidiu  •  16 Noiembrie 2015, 11:38
Postat de goering pe 16 Noiembrie 2015, 11:18

Portughezul a fost însă surprins la finalul meciului cu PSG discutînd cu antrenorul Laurent Blanc. Presa franceză speculează că aceştia ar fi vorbit despre un eventual transfer. :))) Si eu i-am surprins in statia de autobuz povestind...am tras cu urechea si am auzit doar o parte din conversatie...povesteau despre femei.

Daca spuneai ca vorbeau despre baietei era mai plauzibil tinand cond ca e vorba de CR

alexandru_p
alexandru_p  •  16 Noiembrie 2015, 11:37

da nu'i asa? e la fel de scump un fotbalist de 24 de ani si unul de 30..... e adevarat, are mai mult potential comercial ronaldo acum decat avea acum 6 ani, dar ei au facut o investitie de viitor .. acum ronica mai vinde bine 2-3 ani, dupa aia isi face firma de *** si pozeaza in cK.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează